Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <186>  <187>  <188>  <189>  <190> ||  <268>     >>   >5x>  

19.3.2013 17:37:21
Jméno: Pavel Předmět: Dotaz
Dobry den, mam dotaz ohledne spoterby LPG mam Pssata B5 2.3 VR5 110 Kw LPG Lando renzo, ma spotreba plynu je 16-17 L Nema to takovi tah jako benzin v prumeru o 30%. A stava se mi ze mi plyn vypne jako ze uz neni ale druhy den s tim najedu jeste treba 50 Km. Nemuze byt neco spatne nastaveno v diagnostice? Dekuji.
19.3.2013 19:56:43
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den. No v diagnostice určitě ne, ta totiž na spotřebu nemá absolutní vliv. Pokud máte ověřenou reálnou spotřebu 16-17 litrů, tak vám snad někde uniká plyn, nebo máte zcela špatně nastavený systém, může být závada na některém z komponentů atd. Nechte si vozidlo prohlédnout u skutečného odborníka na systém Landi Renzo.S pozdravem Ing.Pataky - technik

18.3.2013 23:20:55
Jméno: Martin Předmět: lpg
Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné u vás provézt montáž LPG ,nejlépe Lovato, na Toyotu Auris 1.6 Valvematic, r.2013, kód motoru 1ZR-FAE a jestli máte s týmle motorem skušenosti? Montujete LPG už i do nový Škody Citigo 1.0 MPi ? S pozdravem Martin
19.3.2013 10:33:52
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: lpg

Dobrý den. V této kubatuře jsme uvedené vozidlo nenašli v seznamu. Ano,do  vozidel Škoda Citigo zástavbu LPG provádíme. S pozdravem Ing.Pataky - technik

18.3.2013 20:34:09
Jméno: Podermanská Předmět: ECO-GAS-Szotek

Dobrý den...obracím se na vás s prosbou ve věci zcela .....

19.3.2013 8:03:21
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: ECO-GAS-Szotek
Dobrý den. Zde není místo na veřejné řešení problémů mezi zákazníkem a našim partnerem. Naši partneři jsou samostatné podnikatelské subjekty.S pozdravem Ing.Pataky - technik

17.3.2013 19:26:25
Jméno: Ladislav Mádr Předmět: Žádost o názor a radu
Dobrý den pánové. Byl jsem dlouholetým uživatelem zařízeni LPG ve VW Bora 1,6 benzín 77 kW a byl jsem velmi spokojen. Nyní mám nový automobil Mitsubishi ASX Invite, r.v. 2012, typ motoru 4A92, 1,6 MIVEC (benzín) 86 kW, 117 k. Opět uvažuji o montáži LPG, ale prozatím mě odrazují hlasy, že pro tento typ motoru to není nejvhodnější, zejména se poukazuje na možnost zaklepání ventilů a pod. Vím o možnosti přimazávání, ale chtěl bych znát Váš názor. Ve VW Bora jsem měl systém Landi Renzo a za 150000 km jsem neměl téměř žádný problém. V případě montáže bych chtěl pochopitelně ten nejlepší systém i za cenu vyšší pořizovací investice. Obracím se na Vás s žádostí na Váš názor na vhodnost LPG pro daný motor, jaké by bylo nejlepší zařízení a jaká by byla asi cena s toroidní nádrží. Je možnost plnění nádrže z prostoru pod víčkem u hrdla benzínové nádrže? Děkuji za odpověď a radu.
18.3.2013 18:25:12
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Žádost o názor a radu

Dobrý den.K přestavbě Vám můžeme nabídnout nejmodernější zařízení LPG se specielním algoritmem výpočtu bohatosti směsi s certifikátem programování pouze u nás a u čtyř námi autorizovaných servisů. Zástavbu LPG provádíme ve spolupráci s firmou Mitsubishi při dodržení jejich firemních podmínek. Doporučuji použití externího přimazávání VSE (rozvod mazací směsi ke každému ventilu – novinka firmy Autogas Centrum Strakonice). Podrobnější informace (z důvodu know-how) získáte na čísle 602 178 440 u ved. provozu pana Kůse. S pozdravem Ing.Pataky - technik

17.3.2013 8:53:31
Jméno: Jiří Vaisar Předmět: Dodatečná montáž ukazatele paliva
Dobrý den chtěl bych se informovat na možnost dodatečné montáže ukazatele množství plynu v nádrži Systém AG SGI, Fabia 1.2 47kW HTP, v autě je pouze přepínací tlačítko ON/OFF s dvoubarevnou LED.
18.3.2013 17:58:13
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dodatečná montáž ukazatele paliva
Dobrý den. Lituji, ale Vámi uvedený systém nemontujeme. S pozdravem Ing.Pataky - technik

16.3.2013 18:24:27
Jméno: Vláďa Předmět: Ochrana ventilů
Dobrý den ,mám ve voze Peugeot 207 1,4 16v 65kw namontován systém LOVATO a zvažuji montáž ochrany ventilových sedel. Doporučili by jste montáž nebo je to zbytečné. Děkuji za odpověď
17.3.2013 7:58:40
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Ochrana ventilů
Dobrý den. Ve vozidlech Peugeot aktivujeme přístřik benzínu nebo instalaci externího přimazávání pouze na přání zákazníka.V průběhu provozu vozidel Peugeot s LPG se nepotvrdila nutnost použití ochrany ventilových sedel. Nicméně, aplikace externího přimazávání je za cenu od 1500-2000 Kč, co je zlomek navýšení nákladu při přestavbě vozidla. Přístřik benzínu je aplikovatelný v systému Lovato bez dalších nákladů. S pozdravem Ing.Pataky - technik

16.3.2013 13:56:35
Jméno: Jiří Černý Předmět: lpg
Dobrý den, mám infiniti fx35 rv.2005 a chci přestavbu na plyn. Otázka zní za kolik? jaký tip? A jestli vstřikování benzínu nad určité otáčky? Děkuji Černý
17.3.2013 7:51:49
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: lpg

Dobrý den. Máte možnost si vybrat z několika druhů sekvenčního vstřikování od firem Lovato, BRC, Landi Renzo, AcGas atd.Každá ze zařízení nabízí odlišný komfort pro zákazníka a tím i pochopitelně odlišnou cenu montáže.Sdělte nám Vaše tel. číslo na technik@autogascentrum.cz a my Vás budeme kontaktovat. Podrobě Vám vysvětlíme odlišnosti ve vybavení. Jednoznačně doporučuji ochranu ventilů buď přístřikem benzínu nebo externím přimazáváním. S pozdravem Ing.Pataky - technik

15.3.2013 21:59:13
Jméno: karel Předmět: nizky tlak landi renzo
Hezky den. Obracim se na vas s prosbou o pomoc a to treba rady.Vlastnim system landi renzo omegas a pri jizde a to nepravidelne se mi prepne z plynu na benzin. Byl jsem v servisu byla provedena kontrola multiventilu ,vymeneny obe civky na multiventilu i u reduktoru ig-1 dale vymeneny filtry,vycisteny vstriky ultrazvukem vymeneno cidlo tlaku a dela to porad.Plynar to mel napojene na notebooku cca hodinu nastartovane na dilne tlak vse v norme ,reduktor daval 1,20 bar coz je pry v norme, ale opet ujedete 20 km a prepne to, podotykam ze jedine to psalo nizky tlak. Vypnete klicek nastartujete a zas to jede na plyn proste uz nevim co s tim a strasne rad bych kdyby to fungovalo spravne nebavi me vypinat motor a zase startovat. Kdy me to nikdy ale nepreplo tak kdyz treba stojim na parkovisti proste na volnobeh i kdyz pridavam plyn tak nic. Co mam ale zpozorovane tak pri prechodu z benzinu na plyn to lehce skubne ,ale pak to jede bez problemu byl bych vdecny kdyby jste poradil s pozdravem Karel B.
16.3.2013 6:42:04
Jméno: Autogas Centrum spol. s r.o. Předmět: RE: nizky tlak landi renzo

Dobrý den. Objednejte se na opravu u nás, nebo nám zavolejte a my vám doporučíme montážní firmu ve vašem regionu.Bez diagnostiky nelze problém vašeho zařízení LPG vyřešit. S pozdravem Ing.Pataky - technik

15.3.2013 19:31:29
Jméno: Vladan Předmět: Gabrhel
Kolik by stala instalace plynu do BMW 530i ?
16.3.2013 6:38:41
Jméno: Autogas Centrum spol. s r.o. Předmět: RE: Gabrhel
Dobrý den. Zavolejte na číslo 602 178 440 p. Kůse, vedoucího provozu. S pozdravem Ing.Pataky - technik

14.3.2013 17:31:40
Jméno: M Předmět: lpg
Dobrý den,motor Subaru 3.0 H6.volit přímaz,nebo přívstřik benzínu při otáčkách 4500
16.3.2013 6:36:28
Jméno: Autogas Centrum spol. s r.o. Předmět: RE: lpg
Dobrý den. Záleží na systému který máte ve vozidle. U některých není možnost přístřiku benzínu a proto se musí použít externí přístřik. Po několikáté opakuji, že zatím nemáme erudovaný rozbor a porovnání účinnosti obou systémů. S pozdravem Ing.Pataky - technik

13.3.2013 19:42:59
Jméno: JK Předmět: dakujem
dobry vecer....prosim vas o radu ..........kupil som si fabiu 1,6 16V kod BTS.mozte mi prosim vas poradit aky system LPG si tam mam dat namontovat??je lepsie BRC alebo LOVATO?kamarat ma dve fabie v autoskole a v jednej ma lovato a v druhej brc.vravel ze ma lepsiu spotrebu na lovato.je to mozne??dakujem s pozdravom
16.3.2013 6:32:38
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dakujem

Dobrý den. Prakticky je zcela jedno pro který systém se rozhodnete. Spotřeba vozidla a provoz je závislý na nastavení zařízení. S pozdravem Ing. Pataky - technik

13.3.2013 17:05:48
Jméno: pavel švec Předmět: kalkulačka
Dobrý den, chtěl jsem si na Vaší kalkulačce propočítat návratnost montáže LPG do nového vozu Hyundai i30. K udržení záruky, je nutné instalovat pouze Vámi navrženou sadu BRC. Bohužel nejde mi do kalkulačního vzorce na Vašich stránkách , nebo neumím zadat současně i spotřebu benzínu. Ta je v případě přestaveb vozidel Hyundai údajně až 2 litry benzínu na 100km. Plus spotřeba LPG. I Cena vestavby údajně až 32000 Kč v síti Hyundai je momentálně o cca 12 ticí vyšší než systém např. Lovato. Jak by jste mi poradil to spočítat. Můžete prosím kalkulačku doplnit? Objevují se diskuze, zda je takováto přestavba ještě ekonomicky výhodná?
16.3.2013 6:29:34
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: kalkulačka
Dobrý den. Kalkulačka je pouze informativní. Nelze ji aplikovat individuálně na jeden systém. S pozdravem Ing.Pataky - technik

11.3.2013 14:17:23
Jméno: Polanský Předmět: rada
Dobrý den,,potřeboval bych poradit,jaký systém a v podstatě kam zajet na montáž se svou Honda CRV 2,0 r.v. 2010.Děkuji Polanský
11.3.2013 18:10:35
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: rada

Dobrý den. Sdělte mi na technik@autogascentrum.cz v jakém regionu bydlíte abych mohl poradit. Ing.Pataky - technik

10.3.2013 8:31:03
Jméno: Pavel Zoubek Předmět: EU6
Dobrý den pan Pataky, nedávno pan Pečenka ze Škody Auto v jednom chatu odpověděl na položenou otázku v tom duchu, že Škoda již ve svých LPG modelech pokračovat nebude a příčinou údajně jsou emisní normy konkrétně nemožnost dosahovat nízkých hodnot NOx. Což mě jako současného uživatele LPG a vzhledem k tomu, že hodlám mít i další vůz na LPG, docela zarazilo. Jaký je Váš názor na LPG provoz vozidel na LPG v souvislosti se zavedením EU6?
11.3.2013 6:19:38
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: EU6
Dobrý den pane Zoubek. Domívám se, že takové hodnocení je předčasné. O zavedení EURO 6 ví i výrobci zařízení LPG a pracují na odpovídajících systémech.S pozdravem Ing.Pataky - technik

9.3.2013 20:06:54
Jméno: Jiří Předmět: 5008

Dobrý den, pane Ing.Pataky. Plánuji koupit Peuget 5008 1,6 THP 115kw 156k nebo 1:6 VTi 88kw 120k, oba na benzín a LPG.Prosím o radu jaky systém a typ instalovat.Dekuji Vám za odpovět.

10.3.2013 6:41:20
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: 5008
Dobrý den. V prvním případě sekvenční systém přímého vstřikování (Direct Injection) a v druhém, klasický systém který ovládá motory s proměnlivým sáním. Bližší informace získáte ne čísle 602 178 440 p.Kůs - vedoucí provozu. (příští týden jsem v zahraničí a proto mi nevolejte). S pozdravem Ing.Pataky

<5x<   <<     <1> || <186>  <187>  <188>  <189>  <190> ||  <268>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací