Diskuzní fórum LPG/CNG
28.1.2013 15:22:11
Jméno:
Chalupský Předmět:
Nissan MuranoDobrý den. Vlastním vozidlo Nissan Murano r.v. 2006, najeto 76.000km. Uvažuji o přestavbě. Prosím o informaci, jaký typ doporučujete, zda jste u tohoto typu vozidla montovali lpg a cena přestavby. Děkuji. Chalupský.
29.1.2013 7:28:19
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Nissan Murano
Dobrý den. Namontovali jsme několik desítek vozidel Vašeho typu se zařízeními od firem Lovato, AC, BRC a Landi Renzo. Všechna vozidla jezdí bez závad. Rozdíly mezi systémy jsou pouze v jejich komfortu vybavení a tím v pořizovacích cenách za montáž. (Komforty: Autoadaptivita,záznam poruch, registrace počtu najetých km na benzín a na plyn, možnost nastavení přímých startů na plyn atd.) Nejvhodnější zařízení Vám nabídneme po prohlídce vašeho vozidla a požadovaném komfortu. Zavolejte k nám na číslo 602 178 440 p.Kůs – vedoucí provozu pro upřesnění konkrétního zařízení a ceny montáže. Nebo nám sdělte Vaše tel. číslo na technik@autogascentrum.cz a my Vás budeme kontaktovat. S pozdravem Ing.Pataky - technik
28.1.2013 11:23:29
Jméno:
Martin Předmět:
plynova nadrzdobry den chtel bych se zeptat,kdyz skoncila revize plynove bomby je treba ji vymenit za novou nebo se nekde dela nova revize v pomeru cen samozrejme . dekuji Martin
28.1.2013 11:43:14
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: plynova nadrzDobrý den.Revize se nedělá, je nutné nádrž vyměnit.S pozdravem. R.Apfelthaler - legislativa
28.1.2013 11:07:20
Jméno:
Lukáš Předmět:
Ochrana ventilůDobrý den, uvažuji o přestavbě na lpg, a chtěl jsem se zeptat na ochranu ventilů. Obecně zda je lepší přívstřik benzínu nebo dodatečná montáž zařízení vap - saver nebo jim podobný? Uvažuji o voze z roku výroby + - 2001. Díky za odpověď. S pozdravem Lukáš
28.1.2013 11:40:18
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Ochrana ventilůVážený pane. Kdyby existoval erudovaný rozbor účinnosti obou systémů, tak by ten druhý nebyl na trhu. Dále, ne všechny motory vyžadují ochranu ventilových sedel. Přístřik benzínu je aplikován na všechny válce současně. VAP SAVER je v základu do jednoho bodu. Tzn., že účinně jsou přimazávány ventily nejblíže k bodu umístění přimazávací trysky. My používáme rozvod hadiček přimazávání VAP SAVER na každý válec. S pozdravem Ing.Pataky - technik
27.1.2013 20:21:05
Jméno:
Martin Předmět:
LPGDobrý deň.
Použivam system Landi Renzo na Fabii 1.2 HTP 8 rokov 197 250 km bez problemov .
Teraz mi pri chode sam od seba vypne plyn a prepne na benzin , po reštarte auta to niekedy zopakuje ale nie vždy.
Bol som v autrizovanom servise Landi Renzo. Vymenili mi filter a mebranu.Prešiel som 2 km a problem tu bol zase ten isty.
Pri diagnostike signalizovalo poruchu nizsky tlak. Poradili mi že mám vymeniť vodnu pumpu lebo mi zle prepina pri studenom motore nedostatočne zohriaty splynovač. To beriem ale prečo mi to uroby aj keď je motor už teply?
Viete mi poradiť čo s tým ?
Ďakujem.
28.1.2013 8:40:08
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPGDobrý den. Nízký tlak může způsobit několik HW faktorů. Od multiventilu počínaje, přes špatně seřízený reduktor po výměně membrány až po tlakové čidlo. Důležitou roli hraje SW nastavení nízkého tlaku pro opětovné přepnutí na benzín. Objednejte se u nás na celkovou diagnostiku (a následnou opravu) komponentů vzhledem k vysokému počtu najetých km na LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik
27.1.2013 16:15:39
Jméno:
Jiří Předmět:
MondeoDobrý den. Jsem majitel Fordu Mondeo combi r.v.2004, 2,0 / 107kw. Jaká plynová zařízení považujete pro tento typ vozu nejvhodnější,popřípadě i z hlediska ceny a jaké máte praktické zkušenosti s účinností domazávání ventilů u tohoto typu.Děkuji.
28.1.2013 8:26:02
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: MondeoDobrý den.
Navrhuji vícebodové sekvenční vstřikování od firem např. BRC, Landi Renzo, Lovato nebo AC. Doporučuji přimazávání ventilů VAP Saver nebo přístřik benzínu (VSR) pro ochranu ventilů. Praktické zkušenosti máme z několika stovek namontovaných vozidel Ford. Cena montáže je závislá na druhu použitého zařízení. Zavolejte nám na kontaktní číslo 602 178 440 pro upřesnění informací o vozidle a tak stanovení celkové ceny montáže. S pozdravem Ing.Pataky - technik
23.1.2013 12:59:10
Jméno:
Jaroslav Předmět:
tak jak BLR ?Dobrý den,
také bych chtěl zjistit zda se něco nezměnilo, září je již dávno pryč a kód BLR v seznamu nepřibyl.
23.1.2013 13:10:29
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: tak jak BLR ?
Dobrý den. Seznam byl doplněn o kód BLR. Najdete ho u Passat V s kódem BVY. S pozdravem Ing.Pataky - technik
22.1.2013 11:58:08
Jméno:
Filip Předmět:
montáž LPGDobrý den,zvažuji montáž LPG na vozidlo Honda civic 1,8Vtec,103kw,r.v.2009...můžete doporučit vhodný typ zařízení včetně cenové kalkulace a jaký typ přimazávání ja lepší pro motor? Přívstřik benzínu prý funguje zhruba od 4 000 otáček,znamená to že to do 4 000 se motor nemaže?Pak se jeví jako lepší alternetiva Flash lube...moc děkuji,s pozdravem Filip.
22.1.2013 14:51:25
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: montáž LPG
Dobrý den.Položil jste několik důležitých otázek a tomu odpovídá i široké spektrum možných odpovědí. Doporučuji sdělit vaše telefonní číslo na technik@autogascentrum.cz a my Vás budeme kontaktovat. S pozdravem Ing.Pataky - technik
21.1.2013 15:20:12
Jméno:
Lukas Předmět:
Ztráta výkonu i30 cwDobré odpoledne, začátkem týdne jsem absolvoval prohlídku po 2500 km od montáže LPG na které mělo dojít k přehrání SW řídící jednotky LPG (údajně standardní postup od výrobce); podotýkám, že jsem nehlásil závady, jen jsem komentoval stav po studeném ranním startu slovy \"mám pocit, že při jízdě na benzín při studeném startu auto pod plynem jakoby na okamžik vynechává\" - vyřešeno slovy, to si budete muset zvyknout, to se připravuje přepnutí na LPG.
Po převzetí auta v odpoledních hodinách se mi zdálo, jakoby auto nějak méně šlo za výkonem. Toto tušení se následně potvrdilo, když jsem sešlápl plynový pedál nadoraz a dříve znatelný výkon motoru se opravdu neprojevil. Následným testováním, jsem zjistil, že je jedno, jestli vozidlo provozuji na benzín/plyn, zatepla/studena. Vozidlo jsem dnes vrátil zpět do servisu, kde zdá se marně bádají nad problémem. Navíc vehementně odmítají podíl na vzniklém problému, přestože ztráta výkonu se projevila již na zpáteční cestě ze servisu. Jedná se o vozidlo Hyundai i30 CW 1,6, plyn BRC s přístřikem, najeto cca 3300 km od montáže LPG. Prosím o radu, jak postupovat dále, servis zdá se bude pokoušet štěstí a hlavně mou trpělivost.
22.1.2013 9:26:27
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Ztráta výkonu i30 cwDobrý den. Vaše vozidlo je v záruce a problém musí vyřešit v první řadě montážní firma. Z Vašeho popisu nelze přesně stanovit příčinu. Pokud je montážní firma našim partnerem, můžeme provést vzdálenou diagnostiku, na základě které můžeme přikročit k odstranění závady. Pokud firma není našim partnerem, objednejte si opravu u nás za úhradu. S pozdravem Ing.Pataky - technik
21.1.2013 14:51:32
Jméno:
Miloslav Válek Předmět:
LPG s PolskaDobrý den cca před 14 dny jsem si nechal udělat přestavbu svého vozu Honda CR-V r.v. 1997 na LPG systém STAG 4 v Polsku, ale zjistil jsem na úřadě, že mi to nechcou přihlásit, ikdyž stejný systém montují i u nás a tudíž splňuje i naše nařízení či vyhlášky. Chci se zeptat zda je možné jej u nás nějakým způsobem legalizovat. Předem děkuji za kladnou odpověď.
22.1.2013 9:14:25
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG s PolskaDobrý den. Bohužel, přihlášení vozidla s LPG je možné pouze od montážních firem registrovaných držitelů tipovek v ČR. S pozdravem Ing.Pataky - technik
21.1.2013 13:15:31
Jméno:
Petr Nový Předmět:
problém Cadillac CTSDěkuji za odpověď. Diagnostika dnes skutečně potvrdila že se jednou vyskytla chudá směs. To se necá doladit.
Teď mně zajímá ale co s palivoměrem ? Kolega s P307 mi také potvrdil že auto které nemá "hladové oko" se zblázní a po pár stech km, kdy benzín neubývá, začne ukazovat palivoměr nulu a PC hlásí Low fuell. Jak to řešíte u takovýchto aut vy ? Pomohla by instalace měření množství LPG na palivoměru benzínu ? Kolikby to stálo ? Dnes už nikde nevídám příplatky za toto měření jako kdysi.
22.1.2013 9:05:02
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: problém Cadillac CTSDobrý den. Žádný z našich dodavatelů nenabízí emulátor fiktivního odečtu paliva pro Váš typ vozidla.Neprovádíme instalaci měření množství LPG na palivoměr benzínu.S pozdravem Ing.Pataky - technik
21.1.2013 11:19:36
Jméno:
Petr Předmět:
BRCDíky moc za velmi pozitivní odpověď!!! Jak jsem již psal, vozidlo jezdí jak na plyn i benzín bez jakýchkoliv probémů. Mám jen menší problém, chtěl bych , aby došlo k přepnutí na plyn při studeném startu o něco dříve. Dle teploty vody to odhaduji na cca 80-85°C, kdy dojde k přepnutí z benzinu na plyn. Najedu tedy tak 4-5 km na benzin. Mohl bych se někdy zastavit k upravení (snížení) této teploty a kolik by mě to stálo?. Děkuji za odpověď Petr.
21.1.2013 11:47:49
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: BRCDobrý den. Odblokování řídící jednotky se musí objednat. Cena odblokování stojí 1000Kč. Úprava parametrů je účtována v hodinové sazbě. S cpozdravem Ing.Pataky - technik
19.1.2013 23:41:56
Jméno:
Petr Nový Předmět:
problém Cadillac CTSDobrý den !
Dneska se mi vyskytl první problém a mysím že to asi souvisí s přestavbou na LPG. Motor je 2.6i 133 kW a LPG je STAG 300. Za jízdy se mi rozsvítila kontrolka check engine a palivoměr benzínu spadnul na nulu. Při tom mám plnou nádrž a na benzín prakticky jenom startuju. Napadá mně souvislost s LPG protože neubývá benzín v nádrži a tohle auto nemá rezervu, PC počítá dojezd. Ten se mi prakticky pořád zvyšuje protože benzín z nádrže neubývá ale kilometry přibývají. Jinak auto jede normálně bez problému na benzín i plyn. Napadá mně řešení pro případ nouze v podobě zobrazování stavu nádrž LPG na palivoměru benzínu jak se to běžně dělá.
S pozdravem
Petr Nový
21.1.2013 6:45:37
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: problém Cadillac CTSDobrý den.Rozsvcícení kontrolky Check-Engine je způsobeno chudou nebo bohatou směsí. Montážní firma musí nastavit korekce pomocí testeru.Neexistuje žádná přímá souvislost mezi namontovaným zařízením LPG a palubním počítačem pro výpočty dojezdu, okamžité spotřeby atd.Doporučuji opětovné nastavení ukazatele paliva LPG při prázdné nádrži.S pozdravem Ing.Pataky - technik
19.1.2013 9:30:22
Jméno:
Petr Předmět:
BRCDobrý den pane Pataky. Necelý rok vlastním Octavii II 1.6 MPI r. 2008 z dovozu (německo) s již namontovaným systémem BRC sequent 24 s reduktorem BRC genius DGM 55634( r. výroby 2007 a déle). Bohužel jsem zjistil, že tento výše uvedený systém BRC je zastaralý a dle informací, které mi byly různě poskytnuty, nejde u nás sehnat program a následné napojení do diagnostiky vozidla. Dále v případě výměny jakékoliv součástky např. membrány v reduktoru atd., bych chtěl vědět, zda jsou k sehnání na tento systém náhradní díly. Proto bych se věděl Váš názor? Jinak mohu dodat, že vozidlo jezdí absolutně bez problémů a jsem s ním max spokojen, ale co KDYBY..... . Děkuji mnohokrát za Vaši odpověď. S pozdravem Petr
21.1.2013 6:38:39
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: BRC
Dobrý den, kdo Vám řekl , že systém BRC SQ24 je zastaralý?? Máte v autě jedno z nejlepších zařízení které můžete mít. Tyto informace šíří většinou ti , kteří buď montují sami nekvalitní neznačkové systémy, nebo ti co se těmi prvními nechali napálit. Minulý týden jsem viděl Octavii namontovanou u jedné firmy ve Zlíně s údajně Italským systémem , kde italské byly dva komponenty. Pán byl ujištěn, že má to nejlepší a byl varován, před Stagem, který je prý Polský.
Pouze na řídící jednotce která byla celá z jakéhosi plastu v nevodotěsném provedení, byla www. jedné firmy, která si hraje na lídra na trhu a klame ve velkém své zákazníky. Když viděl Staga a jeho provedení nevěřil svým očím za co že položil svých 24000 kč...
hordubal
16.1.2013 20:47:39
Jméno:
Miloš Předmět:
felda nejede na LPGZdravim, mám LPG BRC ve feldě, a stává se to že v nízkých otáčkách to prostě nejede a trvá to než se rozkejchá do vyšších. Na benzin to jede v pohodě.
18.1.2013 7:49:54
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: felda nejede na LPGDobrý den.Nemám jednoduchou radu. Navštívte nás, případně některou naši autorizovanou firmu ve Vašem okolí k provedení diagnostiky. S pozdravem Ing.Pataky - technik
16.1.2013 19:15:15
Jméno:
Pavel Panský Předmět:
Ford Puma 1.7 , 90 KwDobrý den. Mám na Vás dotaz na cenu přetavby a kam s nádrží - rezerva je ze spodu.
18.1.2013 7:45:58
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Ford Puma 1.7 , 90 KwDobrý den.Instalujeme toroidní nádrže i do klece rezervního kola na podvozku. S pozdravem Ing.Pataky - technik
Přidat záznam