Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <189>  <190>  <191>  <192>  <193> ||  <268>     >>   >5x>  

27.2.2013 20:48:39
Jméno: Lukáš Předmět: Otáčky po přepnutí O1 RS/Elpigaz
Dobrý den, mám vůz Octavia RS 1.8T. Systém Elpigaz EOBD, reduktor Vega-i, vstřikovače Valtek 30. Mám problém po přepnutí z BA na LPG a to takový, že po přepnutí kolísají otáčky a za jízdy přechody mezi akcelerací / decelerací trhají motorem respektive celým autem. V té chvíli jdou od vstřikovací lišty nepravidelné cvakající zvuky. Tento problém nezávisí na teplotě motoru, dělá i po manuálním přepnutí zahřáteho motoru a problém zmizí až jízdou na LPG asi po 2km. Čím je venku větší zima, tím se to víc projevuje. Montážní firma provedla výměnu pístků v liště + seřízení atd. Reduktor je dán nový. Už si s tím neví rady. Prosím o Váš názor, případně zda-li si myslíte že jste schopni toto opravit. Děkuji.
28.2.2013 7:15:31
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Otáčky po přepnutí O1 RS/Elpigaz
Dobrý den, Systém použitý ve vašem vozidle nemontujeme a neservisujeme.Pokud je vaše vozidlo ještě v záruce, požadujte na montážní firmě opravu, případně demontáž a vrácení peněz. Pak Vám nabídneme odzkoušené, skutečně spolehlivé italské systémy BRC, Lovato, Landi Renzo atd.S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.2.2013 20:10:27
Jméno: Ctirad Předmět: Dotaz
Dobrý den, vlastním Octavii s originálním LPG. Je možné, aby se do nádrže o objemu 44l dalo na čerpací stanici načerpat téměř 53l ? Je možná chyba např. v zaseknutém plováku? Díky za odpověď
28.2.2013 7:03:03
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den. Do nádrže objemu 44l nelze natankovat 53l LPG! Obecně je kapalina nestlačitelná. Buď máte větší nádrž nebo vadný ukazatel množství LPG na čerpací stanici.S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.2.2013 8:20:53
Jméno: martin pánek Předmět: dotaz na přestavbu na LPG
Dobrý den, mám dotaz zda-li je u Vás možná přestavba na LPG Mazdy CX-7 2.3 DISI Turbo (191 kW, 380 Nm). Jaký typ by se k tomuto automobilu nejlépe hodil a jaké jsou pořizovací náklady(má představa je pořídit si největší nádrž do místa místo rezervy-bohužel nevím, jak je velká,dále místo pro tankování plynu umístit pod víčko tankování benzínu a do interiéru budík spotřeby), jak dlouho přestavba potrvá a kolik dní dopředu bych se měl u Vás objednat. Jaká bude spotřeba plynu po přestavbě u tohoto vozu? Raději bych Vám osobně zavolal, ale jsem momentálně v zahraničí a plánovanyý příjezd mám v 05/2013. Děkuji a s pozdravem PÁNEK Martin. Kontaktujte mne prosím pouze e-mailem.
27.2.2013 8:46:35
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz na přestavbu na LPG

Dobrý den. Podmínkou úspěšné přestavby Vašeho typu vozidla je, že má manuální převodovku a že je evropské provenience. Kontaktujte nás po návratu do ČR. S pozdravem Ing.Pataky - technik

26.2.2013 22:37:27
Jméno: Jakub Předmět: Montáž použitého systému LPG
Dobrý den, jak se staví servisy k montáži použitého LPG systému? A jak je to pak se zápisem to TP?? Mám Mazdu 323F 1.8 16V 76kW (rv. 89-94) s elektronickým vstřikováním.
27.2.2013 8:43:56
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Montáž použitého systému LPG
Podmínky použití použitého systému LPG: 1./ Všechny díly musí mít homologace 67R-01 2./ Servis provede zápis o demontáži zařízení z původního vozu do TP 3./ Servis požádá o zaslání nové přílohy k TP (pro zápis do registru) držitele osvědčení o hromadné přestavbě a zašle k výměně původní přílohu k TP 4./ Po namontování soupravy proběhne přihlášení přes držitele osvědčení o hromadných přestavbách běžným způsobem. 5./ Zařízení musí odpovídat typům na které má servis dohody k montáži. S pozdravem Rudolf Apfelthaler - legislativa

26.2.2013 21:00:19
Jméno: Tomáš Holý Předmět: TSI v HK ?
Dobrý den pane inženýre, nevíte dělá Váš sml. partner v Hradci Králové GASUTO Kánský přestavby TSI ?
27.2.2013 8:18:25
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: TSI v HK ?
Dobrý den pane Holý. Ano, Gasauto Kánský provádí přestavby FSI, TFSI motorů. Možnosti přestavby jsou dané obsahem motoru, motorkódem a typem převodovky.Kontaktujte pana Kánského pro další informace. S pozdravem Ing.Pataky - technik

25.2.2013 15:08:42
Jméno: Aleš Předmět: problem v komunikaci jednotky LPG, zhasíná dioda na přepínači
Moje chyba (zhásínání kontrolky na přepínači) se objevila ihned po instalaci, ke kalibraci zatím tedy vůbec nedošlo. Chybu v napájení jsme vyloučili důkladným měřením a dvojitou kontrolou zapojení. Chyba v přepínači by snad být neměla (rozsvítí se oranžová kontolka benzinu, dá se přepnout a rozsvítí se zelená kontrolka lpg). Jediné co bylo divné, že ikdyž bya nádrž prázdná, ukazoval přepínač 80% naplnění. Jaká by byla případná cena v případě výměny vadné jednotky či přepínače včetně práce u vašeho partnera (auto Fedor v Prostějově)? Děkuji moc za odpověď
25.2.2013 17:19:55
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: problem v komunikaci jednotky LPG, zhasíná dioda na přepínači
Odpověď odeslána na Váš email.Ing.Pataky

25.2.2013 12:03:56
Jméno: Jaroslav Předmět: Dotaz.
Dobrý den.Přemýšlím o dotáhnutí BMW 320i přestavěné na plyn.Nádrž to má místo rezervního kola na na vrchu je napsáno myslím že STAKO.Nemáte prosím nějaké bližší informace o takovýchto typech.A náhodou nemáte radu jak je to u přimazávání a co u toho je potřeba u vozidel BMW.Předem moc díky za odpověď.
25.2.2013 17:22:30
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz.
Dobrý den.Označení STAKO je jenom název výrobce nádrže. Nic to neříká o použitém systému.Vozidla BMW nevyžadují ochranu ventilových sedel. S pozdravem Ing.Pataky - technik

24.2.2013 0:22:32
Jméno: Ales Předmět: problem v komunikaci jednotky LPG
dobry den, mam dotaz ohledne systemu landi renzo omegas. nechal jsem si nainstalovat tento systen na mitsubishi galant 2.0i a mam nasledujici problem: po otoceni klickem se mi rozsviti ovladac prepinani lpg/benzin, ale po15s zhruba zhasne. podle vseho co jsem se docetl by mel svitit porad a po nastartovani by bylo pak mozne provest kalibraci. ale po nastartovani se komunikace s lpg jednotkou prerusi. vsechno je zapojene spravne dle manualu a meloby fungovat, ale nefunguje. kde by mohla byt prosim chyba? jsem z Brna, dekuji
24.2.2013 7:53:55
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: problem v komunikaci jednotky LPG
Dobrý den. Váš dotaz jsem v celém rozsahu nepochopil. Ano, po nastartování se má na přepínači LPG/B rozsvítit červená kontrolka indikující provoz na benzín.Po dosažení teploty vody a přepnutí na plyn svítí zelená kontrolka.Pokud zhasne po 15s, tak chyba může být v napájení řídící jednotky, může být vadný přepínač nebo i řídící jednotka.Neuvádíte, jestli se tato závada objevila hned po instalaci nebo až později.Kalibrace se provádí pouze jednou, a to po instalaci zařízení odbornou firmou. Ke kalibraci je nutné mít interface kabel, program LR Omegas a odpovídající firmware. Nedoporučuji amatérské programování. Pokud jste z Brna, můžete navštívit náš autorizovaný servis v Prostějově, firmu Fedor Auto s.r.o. Průmyslová 4533/18, telefony: 582 330 596, 608 744 487.Předem se objednejte. S pozdravem Ing.Pataky - technik

23.2.2013 10:36:44
Jméno: David Kapičák Předmět: Spotřeba omluva
A mužete mi napsat jaká je teda spotřeba?
23.2.2013 15:03:19
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Spotřeba omluva
Pokud je zapalovací soustava a komprese motoru v pořádku, a je správně naprogramovaná mapa LPG podle korekcí řídící jednotky benzínu, tak může být nárůst spotřeby LPG oproti benzínu v rozmezí cca. 10-15%. Ing.Pataky - technik

22.2.2013 14:36:17
Jméno: peter Předmět: info
Zijem na Slovensku, takze preto touto formou sa chcem opytat na Vas nazor.... mam landi renzo igs.... ma to injector s dvoma krokovymi motorcekmi, ktory je pravdepodobne zly, nedrzi mi volnobeh. v servise mi chcu menit cely injector, preto sa s chcem opytat ci by mi nestacilo menit iba motorceky???
23.2.2013 8:59:17
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: info
Pokud nedrží volnoběh, stačí vyměnit krokový motůrek volnoběhu.Ing.Pataky - technik

20.2.2013 19:33:37
Jméno: peter Předmět: info
Dobry den! Chcem sa opytat, ma tu niekto skusenosti s landi renzo IGS?
21.2.2013 6:57:44
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: info
Dobrý den. Zavolejte nám na číslo 602 178 440 a objednejte se. Ing.Pataky - technik

19.2.2013 8:57:37
Jméno: MichalF Předmět: nová firma v Pardubicích
Dobrý den, v Pardubicích je nová firma LPG servis Prokop, která se odkazuje na vás jako partnerskou firmu. Přesto, že vznikla nyní, zmiňuje na svých stránkách dlouholeté zkušenosti s LPG. Chci se zeptat, jestli těmto informacím mohu věřit jestli se skutečně jedná o odborníky, od kterých mohu čekat kvalitně odvedenou práci. Děkuji za odpověď.
19.2.2013 10:42:48
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: nová firma v Pardubicích
Dobrý den.Ano, firma LPG Service se stala našim partnerem nedávno, ale nebyla pro nás neznámou firmou. Pouze montovali systémy jiných výrobců. Dnes již nejsou téměř žádné rozdíly v montážích, diagnostice a programování různých výrobců zařízení LPG.Firma prošla rozdílovým školením na naše systémy. Mohu je doporučit. S pozdravem Ing.Pataky - technik

19.2.2013 6:14:56
Jméno: PaulofWoCC Předmět: Felicia-Stag4
Dotaz: Martin Předmět: Problém Stag 4+ Vážený pane, Felicii 1,3MPi se systémem sekvenčního vstřikování LPG je šložitější naladit než např. Felicii 1,6MPI. Doporučuji nevhodné komponenty vyměnit za vhodné - tzn. pokud máte systém sekvenční Stag4, nechte si upgradovat firmware na nejvyšší verzi a vyzkoušejte vstřikovače Hanna H2000.
19.2.2013 7:19:51
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Felicia-Stag4
Ano, pokud by se jednalo čistě o závadu vstřikovačů, technické řešení by to bylo. Nikoliv však ekonomické (cena railu se vstřikovači cca 4800 Kč bez instalace a programování). Ing.Pataky - technik

18.2.2013 19:47:22
Jméno: Autogas Centrum Předmět: Omluva
Spotřeba Davida Kapičáka. Omlouvám se za špatný výpočet spotřeby pana Kapičáka.Ing.Pataky - technik
18.2.2013 19:48:28
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Omluva
Autogas Centrum

16.2.2013 21:59:18
Jméno: Petr Předmět: revize
Dobrý den Musím mít před technickou kontrolou revizi plynu.Děkuji za odpověd
18.2.2013 7:51:16
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: revize
Dobrý den. Pokud je revize platná, tak ne. S pozdravem Ing.Pataky - technik

<5x<   <<     <1> || <189>  <190>  <191>  <192>  <193> ||  <268>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací