Diskuzní fórum LPG/CNG
10.2.2013 21:29:25
Jméno:
Otto Předmět:
Fábia 1,4 Mpi 50kwDobrý den chtěl bych se zeptat na možnost zástavby lpg pohonu z felicie 1,3 Mpi 50kw do fábie 1,4 Mpi 50kw a na případné úpravy.
11.2.2013 19:36:29
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Fábia 1,4 Mpi 50kwDobrý den.Jaké zařízení máte ve Felicii 1,3 ?
11.2.2013 20:52:28
Jméno:
Otto Předmět:
RE: Fábia 1,4 Mpi 50kwDobrý večer měl bych na výběr ze čtyř aut spíš bych potřeboval poradit jaký tip nebo od jakého výrobce by byla přestavba možná.děkuji za pomoc
9.2.2013 21:59:30
Jméno:
Michálek Vojtěch Předmět:
přimazávaní ventilůDobrý den, mám nově namontované zařízení STAG 300 isa 2 na voze Renault scenic r.v.2000 1,6 cm2 16 ventil. Musím mít přimazávání ventilů? Děkuji za odpoveď.
11.2.2013 19:34:17
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: přimazávaní ventilůDobrý den. Ne, podle našich poznatků Váš typ motoru nevyžaduje přimazávání ventilů. Montujeme ho pouze na přání zákazníků. S pozdravem Ing.Pataky - technik
9.2.2013 21:50:29
Jméno:
Igor Předmět:
stag 4 ecoDobrz den, mam otázku aký je rozdiel v systéme stag 4eco a stag 4plus. Dakujem za odpoved
11.2.2013 19:31:38
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: stag 4 ecoDobrý den.STAG 4 ECO nemá mapu časového vstřikování benzinu 3D. Automaticky mění nastavení a kalibraci mapy tlaku plynu ale neprovádí úpravy podle teploty plynu.Tento systém se v ČR nepoužívá. S pozdravem Ing.Pataky - technik
9.2.2013 21:00:39
Jméno:
Aleš Gambavý Předmět:
KIA Venga
Dobrý večer. prohledávám internet kde najít firmu pro přestavbu svého vozidla na plyn.Zůstal jsem na vaši stránce po přečtení několika rad a doporučení pana Ing.Patakyho. Musíte být profesionálové ve svém oboru. Mám dotaz: Kia Venga Frech 1,4 CVVT rok. výroby 2011 a chci se zeptat jestli je přestavba možná a kolik by to stálo? Cena je přestavby je sice dúležitá, ale určitě spíše upřednostním kvalitu. Aleš
11.2.2013 19:22:11
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: KIA VengaDobrý den. Děkujeme za vaši přízeň. Na Váš email jsem odeslal dvě nabídky podle komfortu vybavení. doplňující informace Vám mohu podat na čísle 602 518 625. S pozdravem Ing.Pataky - technik
8.2.2013 13:53:51
Jméno:
Petr Alberti Předmět:
LPG originální zástavba Dobrý den, mám originální zástavbu LPG landirenzo na OII 1,6 MPI u nového vozu z ledna 2012 / to škodovka ještě montovala /. Přes léto bezchybný system .Problem mám s přepínáním z benzínu na plyn v zimě . Při mínus 1 st.C cca po 10 km , při mínus 5 st.C třeba po 17-20 km.Po "zahřátí " již jede LPG dobře.Diagnostika vozu je bez chyby . Problem nejspíše bude v teplotním čidle , nebo v nastavení řídící jednotky . Je schopna mi vaše firma v tomto pomoci .Třeba existuje aktualizovaný softvare pro české poměry .
8.2.2013 14:45:15
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG originální zástavba Dobrý den.Mám obavy, že řídící jednotka Landi Renzo Omegas programovaná v Itálii, bude výrobcem zablokovaná. V tom případě se do programu nedostaneme. Blokace bývá provedena z důvodu poskytovaných záruk.S pozdravem Ing.Pataky - technik
8.2.2013 13:50:48
Jméno:
Kamil Předmět:
Motor GDiDobrý den. Mám dotaz ohledně LPG do Hyundai ix35, 1,6GDi, 99kW. Dočetl jsem se o systémech LOVATO v kombinaci s tímto typem motoru. Máte zkušenosti s takovou přestavbou, případně sytémem Lovato? Vzhledem k přístřiku benzinu by mě zajímalo jaký je poměr spotřeby LPG/benzin, případně při jakých otáčkách a v jakém množství na 100km, dochází k přístřiku benzinu. Jezdím převážně po dálnici kolem 130km/hod tj. 3600 tis otáček a kdyby měl být poměr např.60% LPG a 40% benzin, tak návratnost investice bude úplně někde jinde než u klasických systému kde se benzín spotřebovával jen při startu a rozjezdu. Předem díky za reakci Kamil K.
8.2.2013 14:40:04
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Motor GDi
Dobrý den. Ano, u Vámi zmíněného vozidla provádíme zástavbu zařízení LPG. Měření spotřeby jsme prováděli na našem vozidle i30 1,6 GDI 99 kW. Se systémem Lovato je poměr cca 7/100 km LPG a 2/100km benzínu při nepřekročení rychlosti 100km/hod. S pozdravem Ing.Pataky - technik
7.2.2013 15:07:00
Jméno:
petr vykysalý Předmět:
přechodkaDobrý den pane inženýre,
mám již skoro rok od Vás namontován pohon na lpg. Musím zaklepat, naprostá spokojenost. V létě se chystám přes Německo, údajně mi nepůjde na tamních benzíkách natankovat plyn, kvůli jiné koncovce na tankovací hadici. Prý existuje jakási přechodka, lze ji sehnat třeba u Vás. Až pojedu na roční prohlídku koupil bych si ji. Děkuji za odpověď
8.2.2013 14:24:35
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: přechodkaDobrý den pane Vykysalý. Podívejte se na zde na stránkách na odkaz (tlačítko) „Redukce do Evropy“. Až přijedete, můžete si ho koupit. Máme skladem. S pozdravem Ing.Pataky - technik
7.2.2013 14:00:13
Jméno:
Radek Předmět:
Dotaz o radu Dobry den mam dotaz ohledne LPG koupil jsem auto Honda CR-V r.v 1998 Ma otazka je v tom kdyz je auto studene a seslapnu plyn pustim ho otacky klesnou az na nulu a auto chcipne,druhy problem je ze kdyz jezdim na plyn a pridam rychle plyn a do hodne otacek zacne pipat prepinac lpg a musim ubrat a zase ho zapnout dekuji za odpoved na muj email r.labudik [zavinac] seznam.cz
8.2.2013 14:20:03
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Dotaz o raduDobrý den. Těch příčin může být několik. Může se jednat buď o nízký tlak (možná i vadné čidlo tlaku), případně špatně nastavené parametry pro opětovné přepnutí. Neuvádíte systém, proto doporučuji navštívit odbornou firmu pro provedení diagnostiky a následnou opravu. S pozdravem Ing.Pataky - technik
4.2.2013 23:29:48
Jméno:
Jan Schmidt Předmět:
Citroen Xsara Picasso a provoz na LPGDobrý den pane Pataky, mám Citroen Xsara Picasso 1,6/ 70KW. Nechal jsem si udělat přestavbu u vašeho autorizovaného servisu na LPG system BRC Sequent 24. Na jízdní vlastnosti si nemohu stěžovat, ale spotřeba ze 6,8 litrů benzinu se mi zvedla na 10litrů LPG s přímazem benzinem (jezdím převážně delší trasy). To je více než 40% nárůst spotřeby při stejném stylu jízdy a za stejných klimatických podmínek. Jezdím na ekonomiku, takže auto nevytáčím, včas přeřazuji a využívám převíšení k jízdě samospádem.
Dále, stav LPG v nádrži mi kontrolní diody ukazují dosti zvláštně, 52litrová toroidní nádrž, po ujetí 48km mi zhasne 1. dioda indikátoru plnosti nádrže, 2. po ujetí 68km, 3. kontrolka mi zhasla dokonce po ujetí 14km od zhasnutí druhé, ale po vypnutí a opětovném nastartování mi opětovně zhasla po ujetí 42km od zhasnutí druhé kontrolky a rezerva mi začala blikat po ujetí 68km.
Jsem docela rozčarován těmito údaji. Prý to mám sledovat a pak mi to při první servisní prohlídce přeprogramují - myslel jsem, že je stav nádrže indikován dle nějakého tlakového provozu a ne podle toho zda někdo naprogramuje - zhasni po ujetí 100km..
Ekonomika provozu - ušetřím 64Kč/100km při uvažovaném přimazávání 0,5l benzínu. Kalkulačky návratnosti v tomto hodně selhaly.
Můžete mne uklidnit a napsat mi, že je tento stav možno vyladit tak, že budu mít spotřebu LPG kolem 8 litrů/100km a stav nádrže bude indikován tak, že se nebudu muset řídit počtem skutečně ujetých km a vysledovanou spotřebou?
Děsí mne také fakt, že je tímto systémem hodně ovlivněn palubní ukazatel benzínového paliva, jeden den mi ukazuje 4 dílky, pak zase celý den 3 dílky (a to i při vypnutí zapalování a opětovném nastartování) a teď už zase 4 dílky.. a to jsem již ujel na LPG více než 620km. Je možné, že je tímto systémem ovlivněn palubní počítač do té míry, že by se i při nainstalovaném emulátoru paliva nedokázal srovnat a indikovat skutečný stav v benzínové nádrži?
Děkuji za odpověď
Jan Schmidt
5.2.2013 8:41:51
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Citroen Xsara Picasso a provoz na LPGDobrý den pane Schmidt. Z Vašeho obsáhlého popisu závad jsem dospěl k názoru, že problém zvýšené spotřeby bude v nastavení mapy vstřiků. Nastavit mapu podle korekcí řídící jednotky benzínu. Nepřesné hodnoty množství plynu v nastavení hladinoměru – neúplná - nepřesná kalibrace. Emulace palubního počítače fiktivního odečtu benzínu je u některých vozidel problematická, ne na všechny vozy existují emulátory. Ale na Váš typ vozidla by měl fungovat emulátor FLE-P. Objednejte se u nás na diagnostiku a odstranění závad nastavením všech problematických parametrů. S pozdravem Ing.Pataky - technik
4.2.2013 16:31:41
Jméno:
matoušek Předmět:
montáž LPG z jiného vozuDobrý den. Přílohu TP s hologramem, pane inženýre, samozřejmě mám. Znamená to tedy, že když přijedu k Vám s vozem ze kterého chci LPG zařízení vyndat, pak s vozem do kterého ho chci namontovat, zaplatím Vám práci + materiál a už nic navíc ? Kromě poplatku (asi) 50,- na úřadě za zapsání do TP ? Děkuji matoušek
5.2.2013 8:12:42
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: montáž LPG z jiného vozuDobrý den. Abychom si rozuměli:Potřebujeme předložit vyplněnou přílohu z demontovaného vozidla. Tzn. kdo montáž provedl, použité komponenty s výrobními čísly, datum montáže atd. Novou přílohu bez poplatku Vám vydáme my.S pozdravem Ing.Pataky - technik
4.2.2013 10:57:04
Jméno:
Jirka Předmět:
Ošetření sedel ventilů Dobrý den.Do Škody Roomstra 1,4,63kW chci provést montáž zařízení na LPG.Je nutné v průběhu provozu ošetřovat sedla ventilů aditivy,nebo jsou sedla ventilů tak kvalitní ,že to není nutné.Děkuji a jsem s pozdravem.
5.2.2013 8:09:09
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Ošetření sedel ventilů Dobrý den.Do Vašeho typu vozidla podle našich poznatků přimazávání není nutné.Montujeme ho pouze na přání zákazníka. S pozdravem Ing.Pataky - technik
4.2.2013 1:51:27
Jméno:
Janda Předmět:
jednotka BRCDobrý den,mám v autě instalováno zařízení BRC,v servise mi řekli,že mám zakodovanou řídící jednotku.Umíte jí odblokovat? Je to dovoz z Itálie.Děkuji.
4.2.2013 7:52:01
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: jednotka BRCDobrý den. Firma BRC vyrábí několik druhů řídících jednotek. Odblokování provádíme (pokud je odblokování možné) na objednání a stojí podle druhu řídící jednotky od 1000 do 1500 Kč. Obraťte se na některého z našich smluvních partnerů ve vašem regionu. Firma vyjme řídící jednotku LPG a zašle ji k nám. Provede taky nezbytné úpravy pro dočasný provoz výhradně na benzín. S pozdravem Ing.Pataky - technik
3.2.2013 21:55:02
Jméno:
matoušek Předmět:
montáž LPG z jiného vozuDobrý den.Pane inženýre reaguji na Vaši odpověď z .2.2.2013 ohledně použití zařízení z jednoho vozu do jiného.Konkrétně na bod 5." K dodaným komponentům je nutno dodat původní přílohu LPG z demontovaného vozu. " Co to přesně znamená ? Je to snad příloha velkého tech.průkazu ? A co to obnáší finančně ? Jeden majitel LPG Servisu mi na dotaz na přendání zařízení do jiného auta, řekl, že kromě práce a materiálu je třeba zaplatit ještě zhruba 3000 Kč "za nové papíry " ! Přišlo mi to divné, jaké nové papíry ? Proč ?
Děkuji za odpověď
4.2.2013 7:41:22
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: montáž LPG z jiného vozuDobrý den pane Matoušek. Po provedení montáže zařízení LPG v ČR musí zákazník obdržet od montážní firmy přílohu k TP kde jsou zaznamenány všechny komponenty zařízení (včetně výrobních čísel) s homologačními čísly MD. Tato příloha je opatřena hologramem a jedinečným postupovým číslem. Jedná se o bezpečnostní ochranu, aby v ČR nedocházelo k montážím z neprověřených komponentů dovezených ze zahraničí. Tyto komponenty můžou mít jiné schvalovací podmínky pro provoz a homologaci v dané zemi. Montáží zařízení to ale nekončí. Je nutno tuto montáž registrovat do centrálního registru vozidel (DAVOZ), a to bez přílohy nejde. Firma, která vám prodá „papíry“ (bez toho, že by zařízení prověřila, případně namontovala), bere na sebe veškerou odpovědnost za bezpečnost celého zařízení.S pozdravem Ing.Pataky - technik
2.2.2013 21:34:58
Jméno:
Slowik B. Předmět:
Hyundai Santa Fe 2,7 V6Dobrý den, nedávno jsme si pořídili s manželkou Hyundai Santa Fe 2,7 V8 s LPG, dovoz Itálie. Můžu -li Vás obtěžovat měl bych pár otázek:
- vozidlo má v současné době najeto 71000,- km, v provozu od 9/2006, LPG dle přiložené servisní knihy nainstalované 2/2007 v 6768 km - systém TeleflexGFI - Autogas System AG SGI, přímaz oleje Flasch Lube.
- jakým je Váš názor na tento systém ?
- při provozu na LPG svíti kontrolka motoru - v autorizovaném servisu bylo zjištěno, že jsou vadném vstřikovače ( oprava cca. 16.000,-Kč a mají zkušenosti, že odcházejí v našich podmínkách již po 60.000km ), byla mi také nabídnuta alternativa - výměna za Lovato ( jen o několik tisíc dražší, ale na "servisovaní" daleko přijatelnější.
- v dalších servisech mi nabídli montáž polského Stag a italského Elpigas ( jak jsem zjistil, jedná se taky o polský systém vybavený jen některými italskými komponenty),
- je vůbec tento typ motoru vhodný na přestavbu LPG ( dle firmy Prins u těchto motorů dochází už po 60000km k poškození ) - jestli ano, tak jaký Vy doporučujete, ale prosím konkrétně (cenové ralace do 25.000,-Kč, bez nádrže, které nemám zájem překročit)?
- řeším dilema zda opravit stávající systém AG,( v tom případě by prý bylo dobré přidat ještě jeden filtr) nebo nainstalovat nový a teď jaký? - Lovato , STAG nebo Elpigaz ?
- přímaz oleje Flasch Lube mám řešen jen centrálně - v servise mi sdělili, že tento způsob má velmi malou učinnost ? - jaký je Váš názor ?
Předem si dovolím poděkovat za Váš čas a ochotu mi případně zodpovědět. Doposud jsem neměl vozidlo na LPG, takže nemám s tímto žádné zkušenosti. Děkují, s pozdravem Slowik B. v.r..
4.2.2013 7:10:46
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Hyundai Santa Fe 2,7 V6Dobrý den. TeleflexGFI -AG SGI nemontujeme a proto s tímto systémem nemáme žádné zkušenosti.Pokud uvažujete o výměně systému, doporučuji zavolat na 602 178 440 kde obdržíte kompletní informace o podmínkách přestavby.S pozdravem Ing.Pataky - technik
1.2.2013 21:00:25
Jméno:
Antonín Předmět:
montáž lpg z jiného vozuDobrý den mám na nepojízdném vozidle Volvo V40 1.6 namontováno lpg nakolik by přišlo ho namontovat na Nissan Almera 1.6 s tím že by bylo demontováno a přivezeno.Díky Hynek.
2.2.2013 20:05:13
Jméno:
autogas centrum Předmět:
RE: montáž lpg z jiného vozuDobrý den.
Bude se jednat o klasickou montáž z dodaného staršího zařízení. Montáž trvá 7 hod. a provádí ho dva montážníci. Celkem tedy 14 hod. práce. Chtěl bych ale upozornit na některé důležité podmínky: 1. Demontáž může provést pouze vyškolená firma, která má oprávnění zaznamenat odbornou demontáž do velkého TP demontovaného vozidla. 2. Důležitá je životnost nádrže (10 let) která se počítá od data výroby nádrže vyraženém na kovovém štítku nádrže. (aby byla ještě životnost nádrže rentabilní po zástavbě) 3. Multiventil na nádrži musí mít homologaci 01. 4. Cu trubka dopravy LPG od nádrže k elektroventilu v motoru se z původního vozidla neodstraňuje, do nového vozidla se musí dát nová. Totéž platí pro všechny pryžové součásti. 5. K dodaným komponentům je nutno dodat původní přílohu LPG z demontovaného vozu. 6. Počítejte s možností i více práce, v případě repasu vstřikovačů, výměny membrány v reduktoru, filtu, programování atd. Zavolejte na číslo 602 518 625 pro upřesnění ceny přemontování. S pozdravem Ing.Pataky - technik
Přidat záznam