Diskuzní fórum LPG/CNG
21.1.2013 11:19:36
Jméno:
Petr Předmět:
BRCDíky moc za velmi pozitivní odpověď!!! Jak jsem již psal, vozidlo jezdí jak na plyn i benzín bez jakýchkoliv probémů. Mám jen menší problém, chtěl bych , aby došlo k přepnutí na plyn při studeném startu o něco dříve. Dle teploty vody to odhaduji na cca 80-85°C, kdy dojde k přepnutí z benzinu na plyn. Najedu tedy tak 4-5 km na benzin. Mohl bych se někdy zastavit k upravení (snížení) této teploty a kolik by mě to stálo?. Děkuji za odpověď Petr.
21.1.2013 11:47:49
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: BRCDobrý den. Odblokování řídící jednotky se musí objednat. Cena odblokování stojí 1000Kč. Úprava parametrů je účtována v hodinové sazbě. S cpozdravem Ing.Pataky - technik
19.1.2013 23:41:56
Jméno:
Petr Nový Předmět:
problém Cadillac CTSDobrý den !
Dneska se mi vyskytl první problém a mysím že to asi souvisí s přestavbou na LPG. Motor je 2.6i 133 kW a LPG je STAG 300. Za jízdy se mi rozsvítila kontrolka check engine a palivoměr benzínu spadnul na nulu. Při tom mám plnou nádrž a na benzín prakticky jenom startuju. Napadá mně souvislost s LPG protože neubývá benzín v nádrži a tohle auto nemá rezervu, PC počítá dojezd. Ten se mi prakticky pořád zvyšuje protože benzín z nádrže neubývá ale kilometry přibývají. Jinak auto jede normálně bez problému na benzín i plyn. Napadá mně řešení pro případ nouze v podobě zobrazování stavu nádrž LPG na palivoměru benzínu jak se to běžně dělá.
S pozdravem
Petr Nový
21.1.2013 6:45:37
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: problém Cadillac CTSDobrý den.Rozsvcícení kontrolky Check-Engine je způsobeno chudou nebo bohatou směsí. Montážní firma musí nastavit korekce pomocí testeru.Neexistuje žádná přímá souvislost mezi namontovaným zařízením LPG a palubním počítačem pro výpočty dojezdu, okamžité spotřeby atd.Doporučuji opětovné nastavení ukazatele paliva LPG při prázdné nádrži.S pozdravem Ing.Pataky - technik
19.1.2013 9:30:22
Jméno:
Petr Předmět:
BRCDobrý den pane Pataky. Necelý rok vlastním Octavii II 1.6 MPI r. 2008 z dovozu (německo) s již namontovaným systémem BRC sequent 24 s reduktorem BRC genius DGM 55634( r. výroby 2007 a déle). Bohužel jsem zjistil, že tento výše uvedený systém BRC je zastaralý a dle informací, které mi byly různě poskytnuty, nejde u nás sehnat program a následné napojení do diagnostiky vozidla. Dále v případě výměny jakékoliv součástky např. membrány v reduktoru atd., bych chtěl vědět, zda jsou k sehnání na tento systém náhradní díly. Proto bych se věděl Váš názor? Jinak mohu dodat, že vozidlo jezdí absolutně bez problémů a jsem s ním max spokojen, ale co KDYBY..... . Děkuji mnohokrát za Vaši odpověď. S pozdravem Petr
21.1.2013 6:38:39
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: BRC
Dobrý den, kdo Vám řekl , že systém BRC SQ24 je zastaralý?? Máte v autě jedno z nejlepších zařízení které můžete mít. Tyto informace šíří většinou ti , kteří buď montují sami nekvalitní neznačkové systémy, nebo ti co se těmi prvními nechali napálit. Minulý týden jsem viděl Octavii namontovanou u jedné firmy ve Zlíně s údajně Italským systémem , kde italské byly dva komponenty. Pán byl ujištěn, že má to nejlepší a byl varován, před Stagem, který je prý Polský.
Pouze na řídící jednotce která byla celá z jakéhosi plastu v nevodotěsném provedení, byla www. jedné firmy, která si hraje na lídra na trhu a klame ve velkém své zákazníky. Když viděl Staga a jeho provedení nevěřil svým očím za co že položil svých 24000 kč...
hordubal
16.1.2013 20:47:39
Jméno:
Miloš Předmět:
felda nejede na LPGZdravim, mám LPG BRC ve feldě, a stává se to že v nízkých otáčkách to prostě nejede a trvá to než se rozkejchá do vyšších. Na benzin to jede v pohodě.
18.1.2013 7:49:54
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: felda nejede na LPGDobrý den.Nemám jednoduchou radu. Navštívte nás, případně některou naši autorizovanou firmu ve Vašem okolí k provedení diagnostiky. S pozdravem Ing.Pataky - technik
16.1.2013 19:15:15
Jméno:
Pavel Panský Předmět:
Ford Puma 1.7 , 90 KwDobrý den. Mám na Vás dotaz na cenu přetavby a kam s nádrží - rezerva je ze spodu.
18.1.2013 7:45:58
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Ford Puma 1.7 , 90 KwDobrý den.Instalujeme toroidní nádrže i do klece rezervního kola na podvozku. S pozdravem Ing.Pataky - technik
16.1.2013 19:08:54
Jméno:
Irena Předmět:
LPG AurisDobrý den. Lze namontovat LPG do Toyoty Auris 1,33 l r.v.2010 s použitím toroidní nádrže, co přimazávání a cena případné přestavby?
18.1.2013 7:43:33
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG AurisDobrý den.Ano, přestavbu lze provést dokonce několika systémy.Přimazávání doporučuji. Cena montáže je závislá na druhu použitého zařízení. Zavolejte na tel. 602 178 440 ved.provozu p.Kůse pro upřesnění systému a ceny montáže. S pozdravem Ing.Pataky - technik
14.1.2013 7:25:53
Jméno:
Radek Kovařík Předmět:
Montáž LPGDobrý den. Jste schopni mi nabídnou přestavbu nějakého zařízení LPG do 20.000 do Octavie 1,8 T ? Chci ho prodat, a už dva potencionální zájemci hledali vozidlo s LPG. Děkuji Radek
14.1.2013 12:07:14
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Montáž LPGDobrý den.Ano, jsme schopni Vám vybrat zařízení podle Vašeho požadavku.Určitá malá technická omezení levnějšího zařízení zasílám emailem. S pozdravem Ing.Pataky - technik
10.1.2013 17:27:19
Jméno:
Martin Předmět:
Valtec Dobrý den,
mám namontováno na voze Opel H 1.6 STAG 4 PLUS se vstřikovači Valtek T30. Po roce, kdy docházelo k cukání, jsem navštívil servis a bylo mi zděleno, že 2. vstřiky nejdou a došlo k jejich vyměně, prý je to běžné a je to díky nekvalitnímu plynu. No budiž. Nyní však dochází k problikávání kontrolky plynu ve vyšších otáčkách, po opětovné návštěvě servisu došlo k nepatrnému zlepšení, ale teď zase problikává při nižších otáčkách. Nejsem odborník, ale určitě je něco špatně! Zařízení je v záruce a zaplatil jsem celkem dost peněz 29000 včetně přimazávání ventilů. Můžete mi dát radu co s tím?
11.1.2013 7:07:57
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: ValtecDobrý den.Bez nahlédnutí do diagnostiky mohu jen doporučit kontrolu vstřikovačů (seřízení zdvihů, případně vyčištění ultrazvukem). Provést novou autokalibraci a nastavení mapy podle korekcí. S pozdravem Ing.Pataky - technik
5.1.2013 12:40:43
Jméno:
Novotny Předmět:
plnici otvor na šroubující redukci ?Dobrý den jeste doplnujici dotz: Skoda Yeti - pisete, ze plnici hrdlo vedle benzínoveho se nevejde - dá se tm dát vyustění se sroubovcí redukcí plnění - vejde se tam ? Děkuji Vám.
7.1.2013 14:36:04
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: plnici otvor na šroubující redukci ?Dobrý den.
Vedle plnění benzínu se vždy montuje malé plnící hrdlo s redukcí pro tankování.Problém je v tom, že v tomto případě není dostatečný prostor pro bezpečné uchycení.
29.12.2012 8:50:47
Jméno:
Vondrášek Předmět:
Fabia RS 132kwDobrý den, mam fabii rs s motorem 1,4 TFSI 132kw, chtěl bych se zeptat zda je možné (nebo v brzké době bude) přestavět motor na lpg.
S pozdravem Vondrášek
30.12.2012 19:19:19
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Fabia RS 132kwDobrý den.Nemáme přesné informace kdy bude k dispozici souprava a program pro Váš typ motoru, zejména výkonu. S pozdravem Ing.Pataky - technik
27.12.2012 13:34:06
Jméno:
Michal5565 Předmět:
bigasDobrý den.
Prosím o info, zdali opravujete Italský LPG systém BIGAS. Mám ho na Škodě 1,8T / 2000 a při automatickém přepnutí na plyn po zahřátí motoru se nepřepne , panel začne pískat a blikat. Děkuji za odpověď. Michal Vála
29.12.2012 7:47:12
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: bigasDobrý den.Vámi uváděný systém nemontujeme. S pozdravem Ing.Pataky - technik
25.12.2012 11:00:05
Jméno:
Serhiy Předmět:
lpg do hyundai ix20Dobri den.Chtel bych se zeptat.Ůvažůji o koupi Hyundai ix 20.Ale nevim s jakym motorem by to bylo lepši,1,4 nebo 1,6 benzin.Najezdim cca 10000-12000 km ročne.Stoho jednou za rok dovolena 1000 tam a 1000 spatky.A chtelbych tam dat lpg.Prosym o radů jestli se to vyplati a s jakym motorem by to šlo najlip.dekuji za odpoved.
25.12.2012 13:44:09
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: lpg do hyundai ix20Dobrý den. Který typ Hyundai ix20 si vybrat, lépe poradí odborný prodejce této značky.Z hlediska uvažované montáže zařízení LPG je to zcela jedno.S pozdravem Ing.Pataky - technik
23.12.2012 14:53:21
Jméno:
Albert Lukáč Předmět:
nepřepina na LPGDobrý den.
Pane Pataky,děkuji za odpověď.
Závada je už jenom jedna. auto už vubec nepřepne na plyn a pŘepinač pořad jenom blika..
FORD FOKUS ,1,6, r.v. 2004,auto jsem koupil před rokem se zabudovaným LPG v bazaru, to kdo montoval system LPG nevím.
Zjistil jsem udaje:
ŘJ: OMVL DREAM XXI Injection system, COD AEB 2001 Ny
Reduktor : REG OMVL DREN XXI-N, MEDIUM POWER OMVL ,DREAM XXI-N Reducer
Filter: VAL EK, FILTER TYPE 91,LPG-CNG Clas 2
Vstřikovač: typ REG/OMVL
Mimo vstřikovaču se nic jiniho nedělalo.
Jestli mi mužete poradit dobrej servis v Praze nebo se rovnou v novem roce objednam k Vám.
Děkuji za odpověď a přeji hezke svatky Vánoční.
23.12.2012 19:36:58
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: nepřepina na LPG
Dobrý den pane Lukáč. Je mi líto, ale Vámi uváděné zařízení nemontujeme.Nevím která firma v ČR se tímto zařízením zabývá. Problém je v tom, že nemáme program a interface kabel pro připojení k řídící jednotce plynu.Pokuste se v Praze kontaktovat firmy Neptun Harfa (mob: 777 305 080 nebo AutoMT (mob:777 650 719).S přáním příjemně prožitých vánoc a úspěšného nového roku. Ing.Pataky - technik
22.12.2012 15:29:12
Jméno:
Petr Nový Předmět:
Dotaz tsi 1.21) Dobrý den, co by u Vás stála přestavba Skody Yeti 1.2 TSI 77 KW (CBZB) ?
2) Kam s nádrží není tam klasický prolis půjde tam přesto dát ? a jaká největší ? -nemám rezervu je tam sice jen malý náznak ?
3) Plnící hrdlo dá se umístit pod plech.víčko, vedle plnícího otvoru benzínu ?
4) umíte také přestavbu na splátky či leas. přes Vás, či sml. spol. ?
VELICE Vám děkuji za odpovědi.
22.12.2012 17:49:52
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Dotaz tsi 1.2Dobrý den.1) od 40-45-tis. podle druhu zařízení. 2)do prolisu 34 litrová nádrž.3) 39 litrů na průměr, výškou vyčnívá několik cm.3)Ne, není tam dost místa.4)Na leasing přes našeho partnera.S pozdravem Ing.Pataky - technik
21.12.2012 17:13:31
Jméno:
Pavel Předmět:
LPG Polo N2Dobrý den, mám vw polo 6N2 r.v. 2001, motor 1.4 16v 55kw, chtěl bych tento vůz předělat na LPG, a chtěl bych se zeptat zda se to vyplatí, když jezdím z 80 procen jen do práce, což je cca 5 km jedna cesta. což znamená, většinou jízda jen se studeným motorem atd. Vím, že LPG se přepíná jen u alespoň částečně zahřátého motoru, tak nevím, zda to má smysl, abych nejezdil stejně pořád na benzín. A za další, co přimázávání ventilových sedel u tohoto motoru, zda je lepší přívstřik benzínu a nebo VAP SAVER? Díky za odpověď
22.12.2012 7:55:41
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG Polo N2Dobrý den.5 km denně je skutečně málo na návratnost vložené investice.Podle našich zkušeností VW Polo nevyžaduje ochranu ventilů.S pozdravem Ing.Pataky - technik
Přidat záznam