Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <247>  <248>  <249>  <250>  <251> ||  <266>     >>   >5x>  

5.4.2011 23:49:04
Jméno: martin Předmět: ford focus

Dobrý den mám zájem o přestavbu auta Ford focus 1,6 16v 75kw 100k kombi r.v. 1999 bohužel auto už ma dosti najeto 176 000 km přeci jenom mám trochu obavy ze stáři vozu tak se ptám co byste doporučil a kolik by to stálo.Předem děkuji hezký den.Martin Kudrnač

6.4.2011 7:49:09
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: ford focus
Dobrý den pane Kudrnač. Počet najetých kilometrů sice může ovlivnit zámysl provedení zástavby zařízení LPG, ovšem více záleží na stavu motoru. A to zejména na stavu elektrického zapalování. Jedná se o stav svíček, kabelů ke svíčkám a cívce ( cívkách ). Pokud je elektrická soustava v pořádku a není enormě snížený kompresní tlak, nic nebrání provedení přestavby - přesněji zástavby zařízení LPG. Doporučuji sekvenční vstřikování s autoadaptivitou ( trvalé snímání měnících se hodnot vlivem opotřebování motoru) a s možností úpravy směsi v celém rozsahu otáček.Cena montáže je 28.000 Kč včetně DPH s toroidní nádrží (místo rezervního kola) a s LED indikací hladiny LPG v nádrži na přepínači palubní desky. O možnostech získání slevy se můžete informovat na čísle 606 616 986 p. Apfelthaler - legislativa. S pozdravem Ing.Pataky - technik

5.4.2011 16:28:32
Jméno: Pavel Předmět: Dotaz
Dobrý den,pane Pataky já sem s tím Golfem 3 znovu píši,koukl sem se do papíru od toho plynového zařízení a je to Magic od Lováta, Reduktor je Magic compact 3, stím asi nemáte nic společného ?,jak ste psal v předchozí odpovědi, od zamontování systemu sem tam byl na první kontrole nebo seřízení nevim jak to přesně nazvat,řekli mi abych stim přijel po 1500 km tak sem tam přijel a to bylozdarma,záleží na svíčkách? jich sem se ptal a prý ne? prosim ještě radu než bych začal burcovat na firmu děkuji.Pavel Latko.
6.4.2011 7:29:37
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den pane Pavel. Skutečně, systém Magic od Lovata nemontujeme. Vámi popisované závady /zhasnutí motoru na křižovatce nebo při vyřazení, by mohlo způsobovat např. vypadávání snímání podtlaku (MAP sensor), nízký tlak na reduktoru (P1) a další. Svíčky mají velký vliv na spalování, ale pokud používáte výrobcem doporučované svíčky a na benzín je vše v pořádku, je třeba závadu hledat jinde. Bez diagnostiky vám více neporadím. Neúplné vyjetí nádrže je patrně způsobeno buď špatným natočením nádrže nebo instalací multiventilu. Doporučuji reklamaci zástavby. S pozdravem Ing.Pataky - technik

5.4.2011 13:03:32
Jméno: Daniel Předmět: Dotaz na systém LPG
Dobrý den, mohl byste mi podle Vašich zkušeností doporučit nejvhodnější systém pro vůz BMW 320,model E36, obsah 2,0, 110kW, 6-válec, rok výroby 2/1994, systém VANOS (proměnlivé časování ventilů), zda bude vhodné přimazávání, máte-li již s touto přestavbou zkušenosti a jaká by byla cena přestavby na LPG.Předem děkuji za informace a přeji hezký den.
6.4.2011 7:14:16
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz na systém LPG

Dobrý den pane Daniel. Vhodných systémů na zástavbu zařízení LPG do vašeho vozidla je několik. Jak budou ale fungovat, to už bude ve velké míře záležet na provádějící montážní firmě. Na jejich zkušenostech, na pečlivosti provedení a na diagnostickém zázemí. Doporučuji sekvenční vstřikování, které má ve svém programu možnost nastavení proměnlivých časů vstřiků v celém rozsahu otáček. Výběr vhodného systému se touto možností dosti zkracuje. Naše firma Vám může nabídnout provedení zástavby za 35.000 Kč včetně DPH, s toroidní nádrží (místo rezervního kola), a ukazatelem stavu hladiny LPG v nádži na LED přepínači palubní desky. Přimazávání pro vaše vozidlo není nutné, ale pokud se rozhodnete na základě informací o přimazávání ZDE, tak je instalujeme za 1500 Kč. O možnosti získání slevy na zástavbu LPG se informujte na čísle: 606 616 986 p.Apfelthaler - legislativní pracovník. S pozdravem Ing.Pataky - technik

4.4.2011 20:53:22
Jméno: Pavel Předmět: Dotaz
Dobry den ,nechal sem si namontovat lpg system Stage před 3 měsíci sekvenční vstřikování,do golfa 3 rok 1997 1.6 55kw je ve velmi zachovalém stavu,kabely,svíčky, palec jsou nový,je normální že autam na lpg zhasne motor na křižovatce nebo když vyřadim za jízdy mě jo! už mám najeto přes 8 tisíc km,mužete mi ríct co stim. - ještě mám jeden dotaz,zustávámi určité množství plynu který nevijedu,kam se musí natočit nadrž abych vyjel zbeytek plynu děkuji spozdravem Pavel Latko.
5.4.2011 7:13:56
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den pane Pavel. Pokud byla zástavba provedena před 3 měsíci a máte najeto už 8 tisíc km, měl jste montážní firmu navštívit na první kontrolu po montáži. (cca 1500-3000 km) Tato kontrola je určena v první řadě na nastavení tlaku. (pryžové membrány v reduktoru mění své mechanické vlastnosti/roztažnost, pružnost/ po prvním styku s plynem. Využijte záruku na provedenou montáž a nechte si závady odstranit bezplatně. Popis a odstranění možných příčin Vámi uváděných problémů s plynem, by vám jako laikovi nic neřeklo. Sdělte mi jméno montážní firmy, já budu našeho partnera kontaktovat a problém vyřešíme. S pozdravem Ing.Pataky - technik

4.4.2011 7:57:33
Jméno: Horký Předmět: revizní sada - membrány
Dobrý den Prosím Vás mám ve vozidle VAZ 2103 namontováno plyn.zařízení AGC 02.03 z roku 2003.Regulátor je typ BRC N4556. Potřeboval bych koupit revizní sadu pro tento regulátor a plynový filtr. Je tento materiál možno u vás objednat a co stojí? Děkuji Horký
5.4.2011 6:53:36
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: revizní sada - membrány

Dobrý den. Zavolejte k nám do skladu na tel:606 728 358

Ing.Pataky - technik

3.4.2011 14:55:04
Jméno: David Poláček Předmět: Cena

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jaké cenové úrovni by byla přestavba karburátorové škody Favorit 136L, nejlépe s toroidní nádrží? Předem děkuji za odpověd Poláček

4.4.2011 7:19:50
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Cena
Dobrý den pane Poláček. S toroidní nádrží stojí zástavba zařízení LPG 11.500 Kč včetně DPH. S pozdravem Ing.Pataky - technik

2.4.2011 21:52:56
Jméno: Petržilka Jiří Předmět: Chrysler 3,6
Dobrý den, mám zájem o přstavbu na LPG do vozu CHRYSLER GRAND VOYAGER MOTOR 3,6 210 KW. Prosím o zaslání ceny a doby možné přestavby. Děkuji.Petržilka Jiří
4.4.2011 7:25:10
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Chrysler 3,6

Dobrý den pane Petržilka. Pro přesnější identifikaci typu motoru Vašeho vozidla zašlete prosím scan zadní strany (technický popis) velkého TP, nebo zavolejte na tel: +420 602 178 440 . S pozdravem Ing.Pataky - technik

1.4.2011 21:41:33
Jméno: Kerel Josef Předmět: LPG
Dobrý večer, chci se zeptat jestli doporčujete přestavbu na LPG Nový Renault Megan Coupe 1600 cm 16 v 81 kw 110 k, rok 2009 jaký typ zařízení a jakou cenu, předem děkuji. Kerel Josef
4.4.2011 7:46:48
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG
Dobrý den pane Kerel.Doporučuji vícebodové sekvenční vstřikování s možností úpravy časů vstřiků v otáčkách, s korekcí vlivem teploty plynu a s autoadaptivitou. Cená zástavby zařízení stojí 28.000 Kč včetně toroidní nádrže (místo rezervního kola), ukazatelem stavu hladiny LPG v nádrži a DPH. S pozdravem Ing.Pataky - technik
18.4.2011 11:36:51
Jméno: milan Předmět: RE: LPG
Dobrý den, uvažuji o lpg na Fiat Marea weekend 1.6. Ročně najezdíme cca 10tis km. Co byste doporučili jako systém a kde bych přestavbu měl provést? Jsem z Liberce.

31.3.2011 22:03:06
Jméno: Vratislav Novák Předmět: cena

Dobrý den, chtěl by jsem kalkulaci přestavby na Audi A6 2.4 V6 r.v. 2000 120kw s nádrží do rezervy. Slyšel jsem na vás jenom chválu, předem děkuji za odpověd. S pozdravem Vráta Novák

1.4.2011 7:57:53
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: cena

Dobrý den pane Novák. Jako každý, i my jsme rádi, když nás zákazníci chválí za naši práci. Vícebodové sekvenční vstřikování s autoadaptivitou, toroidní nádrží a ukazatelem množství LPG v nádrži stojí ze systémem STAG 300 Plus 35.000 Kč a s italským systémem Omegas 39.000 Kč. Vzhledem ke stáří Vašeho vozidla doporučuji systém STAG 300 Plus. V případě závazné objednávky, budete při platbě za provedenou montáž mile překvapen výrazným cenovým bonusem naší firmy. S pozdravem Ing.Pataky - technik

29.3.2011 10:19:54
Jméno: Pavel Předmět: Peugeot 308 SW 1,4 16V
Dobrý den, mám Peugeot 308 SW 1,4 16V, r. v. 2008. Zajímá mne, zda je již schválená přestavba pro tento typ vozidla / motoru a pokud ano, tak jaký typ LPG zařízení by byl nejvhodnější a máte-li již s touto přestavbou zkušenosti. Děkuji a přeji příjemný den.
29.3.2011 10:40:52
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Peugeot 308 SW 1,4 16V
Dobrý den pane Pavel.Ano, zástavba vícebodového sekvenčního vstřikování do vašeho typu vozidla je schválená. Máme za sebou několik úspěšných montáží. S pozdravem Ing.Pataky - technik

26.3.2011 8:46:05
Jméno: Vítězslav Matyáš Předmět: Škoda Roomster 1.2 TSI
Dobrý den, jsem dlouholetým provozovatelem vozidel na LPG. Nyní jsem si pořídil vozidlo Škoda Roomster s motorem 1.2 TSI 63 kW. Prosím o sdělení,kdy asi bude k dispozici schválená přestavba na tento typ vozidla s uvedeným motorem a v jaké cenové kalkulaci. Děkuji za odpověď.
28.3.2011 7:33:39
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Škoda Roomster 1.2 TSI

Dobrý den pane Matyáš. V současné době máme k dispozici program pro Škoda (Yeti) (VW) 1,2 TSI CBZB 72kW. Předpokládám že do 1-2 měsíců bude k dispozici i program pro váš typ motoru. Cenovou kalkulaci zveřejníme po první odzkoušené montáži. S pozdravem Ing. Pataky - technik

25.3.2011 22:19:50
Jméno: Roman Předmět: Přestavba Citroen C8, 2.0i,103kw
Dobrý den, uvažuji o přestavbě vozu Citroen C8, 2.0i 16v, 103kw, r.v. 2006 najeto 80000km. Pokud jste již stejné vozidlo upravovali, mohl byste mi podle Vašich zkušeností doporučit nejvhodnější systém, zda bude vhodné přimazávání. Můžete odhadnout jak "velká" nádrž by se vešla místo venkovního rezervního kola (R16, 215/60) nebo jinam. Také by mě zajímalo jak to bude s údaji o spotřebě z palubního počítače - prochází plyn vůbec nějakým čidlem z kterého by mohla být následně vypočtena spotřeba? Také bych rád poprosil o doporučení montážní firmy z Libereckého kraje. Děkuji za informace
28.3.2011 7:19:54
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Přestavba Citroen C8, 2.0i,103kw

Dobrý den pane Roman. Naše firma včetně našich partnerů, provedla zástavbu do vašeho typu vozidla se čtyřmi systémy. Všechny pracují bezchybně. Nejvíce jich bylo montováno se systémem STAG 4. Přimazávání pouze doporučuji. O přimazávání se více dočtete ZDE.Instaluje se nádrž o objemu 58 litrů.Není přímá návaznost na palubní počítač vozidla. Spotřeba se obecně pohybuje nárůstem oproti benzínu o cca 10-15 % podle stavu motoru.(zapalovací svíčky, kabely, cívky...atd.) Klikněte do naší partnerské sítě libereckého kraje a vyberte si kteroukoli námi akreditovanou montážní firmu. S pozdravem Ing.Pataky - technik

25.3.2011 6:49:45
Jméno: Milan Předmět: Montáž lpg
Dobrý den, jsem z Telče, mám zájem přestavět Octavii 1,8T, koho by jste mi doporučili ze svých partnerů? díky Milan
25.3.2011 7:24:04
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Montáž lpg

Dobrý den pane Milan. Ve Vašem regionu doporučuji našeho smluvního partnera firmu AUTOGAS - BARTÁK   U Vodojemu 1580 v Moravských Budějovicích. www.autogas.estranky.cz  e-mail: autogas.bartak@iol.cz telefony: +420 568 420 444. mob: 603 502 403 S pozdravem Ing.Pataky - technik

24.3.2011 17:39:10
Jméno: Lukš Předmět: Výměna nádrže
Dobrý den, prosím o informaci, týkající se ceny výměny propadlé válcové nádrže STAKO /45 l/Ř 270 s homologací E2067R 00A3032 (Felicia combi 1,3, r.v. 1995, HL 35.02 nainstalován v r. 2000) za novou, resp. co všechno se musí vyměnit ve vztahu k homologaci 67R01 s tím, aby LPG zařízení prošlo revizí. Děkuji moc.
25.3.2011 7:19:41
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Výměna nádrže
Dobrý den pane Lukáš. Výměna nádrže se provádí spolu s multiventilem na nádrži.Výměnu potvrzujeme na přílohu k technickému příkazu.Cena výměny nádrže je 4700 Kč včetně DPH a revize. S pozdravem R.Apfelthaler - legislativní pracovník

24.3.2011 8:36:53
Jméno: Petr Polášek Předmět: fabia combi 1.2 ll lpg
Dobrý,jaký typ zařízení byste mi doporučil na fabii combi ll 1.2 a cena,děkuji
24.3.2011 12:41:41
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: fabia combi 1.2 ll lpg

Dobrý den pane Polášek. Na trhu je více zařízení které bych Vám mohl doporučit, ale omezím se na zařízení které je oveřené praxí. Pro svou spolehlivost, autoadaptivitu, komfort a bezporuchovost doporučuji STAG 300 Plus.Cena zástavby je 28.000 Kč včetně DPH, toroidní nádrže (místo rezervniho kola-které můžete nahradit soupravou S.O.S.), ukazatelem stavu paliva).V případě závazné objednávky, budete při platbě za provedenou montáž mile překvapen výrazným cenovým bonusem naší firmy. S pozdravem Ing.Pataky - technik

<5x<   <<     <1> || <247>  <248>  <249>  <250>  <251> ||  <266>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací