Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - RAV4

8.11.2011 9:47:16
Jméno: Karel Šafránek Předmět: RAV4
Dobrý den, chtěl bych poradit s výběrem LPG do Toyota RAV4. Mám motor 2.0 VVTI r.v.2001 najeto 83000km.Nádrž by byla válcová do 60L. Jde mi hlavně o provozní spolehlivost. Dále bych se chtěl zeptat jaké nejlepší LPG vstřikovače použít a jestli nedochází u tohoto vozu k zasychání benzinových vstřiků, a zda doporučujete přimazávání ventilů. Když mi odpovíte včetně cen, budu velice rád. Montáž bych pravděpodobně nechal provést ve vaší partnerské síti v Českých Budějovicích. Děkuji za odpověď.
8.11.2011 12:15:33
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: RAV4
Dobrý den pane Šafránek. Do Vašeho typu vozidla lze instalovat několik typů zařízení LPG. Namátkou: Landi Renzo Omegas, BRC MY24, STAG4PLUS, LOVATO EASY FAST atd. Všechna zařízení jsme úspěšně odzkoušeli. Technických a provozních rozdílů je minimum. Rozdíly jsou v pořizovací ceně. Italská zařízení jsou o něco dražší z důvodu ekonomicky rozdílného prostředí výrobce. Není nám známo zasychání vstřikovačů benzínu. Doporučujeme přimazávání ventilových sedel zařízením Flash Lube nebo VAP Saver za příplatek 1500 Kč včetně DPH. Ceny montáže jsou následující: Se zařízením STAG a LOVATO 25.000.- se zařízením BRC 27.000 .- se zařízením Omegas 28.000.- včetně DPH. Zatím co vstřikovače Valtek jsou standardní vstřikovače určené pro vozidla s emisní normou do EURO3-4 , tak vstřikovače Hana jsou určené pro vozidla s emisní normou EURO 5 a s rychlými korekcemi. Jsou zde konstrukční a materiálové rozdíly. Výše jmenované rozdíly se odráží i v jejich pořizovací ceně. (příplatek cca 3000.-) S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací