Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Monáž lpg

11.1.2012 11:30:52
Jméno: Kabele Petr Předmět: Monáž lpg
Dobrý den. Chci se zeptat, mám nový (ojetý) Ford Mondeo r.v. 2008 o obsahu 2,5 benzín s mototem s oznacením HUBA,162kw. Potřebuji vědět jestly si u vás můžu namontovat lpg? Za kolik by to u vás cca bylo? Jsem od vyškova a potreboval bych vědět kde máte nejblišího partnera a hlavně jakého mě doporučíte na tom my dost záleží. Děkuji Kabele Petr
11.1.2012 12:02:14
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Monáž lpg
Dobrý den pane Kabele. Ano, nic nebrání zástavbě zařízení LPG do Vašeho vozidla. Označeni HUBA je pouze označení kódu motoru. Montáž lze objednat u nás ve Strakonicích za cca 30.000 Kč včetně přimazávání (ten doporučuji) a DPH. Cena montáže závisí na druhu a systému sekvenčního vstřikování. Podrobnější informace Vám mohu sdělit na čísle 602 518 625. Nebo si můžete vybrat firmu z Vašeho regionu z naši partnerské sítě. (vpravo nahoře) S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací