13.1.2012 17:52:29
Jméno:
Michal Předmět:
Řídící jednotkaDobrý den, mám od Vás nainstalovaný systém Landi Renzo. Na diagnostice mi zjistili vadnou plynovou řídící jednotku. Koupil jsem tedy novou. Po výměně za starou, mi auto pípá. Je nutný zásah servisního střediska na "oživení" nové řídící jednotky , případně musí se do ní nainstalovat nějaký software? Díky za odpověď.
13.1.2012 19:55:09
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Řídící jednotkaDobrý den pane Michal. Ve vašem dotazu je pro mě několik nejasností: Montáž byla skutečně provedena u nás ve Strakonicích? Nebo tak usuzujete pouze podle přílohy k plynu s našim razítkem jako nositelem typovky? Jaké zařízení Landi Renzo máte ve vozidle, LS2, IGS nebo Omegas ? Jaké máte vůbec vozidlo? Která firma diagnostikovala vadnou řídící jednotku? Na základě čeho dospěla k zjištění že je vadná? V ČR je pouze 5 našich akreditovaných partnerů s erudovanými znalostmi systémů Landi Renzo. Kdo Vám vyměnil a naprogramoval řídící jednotku? Ptám se proto, že řídící jednotka bez programování je prakticky nezpůsobilá k provozu. Jaký další software máte na mysli? Nezatěžujte fórum odpovědí na mé otázky, odpovědi proto zašlete na technik@autogascentrum.cz , S pozdravem Ing.Pataky - technik