Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Landirenzo

14.8.2012 19:27:26
Jméno: Honza Předmět: Landirenzo
Dobrý den, mám dovoz auta z Itálie (Ford Mondeo 2,3 Duratec-HT automat, rok výroby 2009) a v něm namontovaný systém Landirenzo Omegas pravděpodobně rok výroby 03/2007 . K vozidlu jsem dostal nějaký doklad od LPG s označením „Rid.GPL IG1 con EV ins“ Mám dva problémy: 1. Auto ráno nastartuje na poprvé, ale během dne když jezdím a auto nechám stát víc jak 10 min a chci potom nastartovat, tak mám problém.(startuji cca 5sekund) 2. Ve vyšších otáčkách se motor jakoby začne dusit a cukat.Jeden příklad za všechny.Jel jsem do prudšího kopce a potřeboval jsem předjet pomalejší vůz, sešlápnul jsem plyn až na podlahu auto podřadilo a jak se dostalo na hranici 4,5 tis otáček tak prostě dál jet nechtělo.Okamžitě jsem přepnul na benzín a problém přestal.Vím,že LPG má menší výkon,ale tohle by se asi stávat nemělo. Děkuji za odpověď a za čas strávený nad mým dotazem.
15.8.2012 7:34:24
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Landirenzo
Dobrý den. Neuvádíte kolik km vozidlo najelo na plyn. Předpokládám, že bude nutná výměna membrán a provedení nové autokalibrace. Můžou být i zanešené některé vstřikovače.Pozn. Zařízení Omegas z Itále jsou často zakódovaná a nelze se k nim připojit. V tomto případě se musí koupit nová řídící jednotka. Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací