Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Volba systému Honda Accord

27.8.2012 17:21:50
Jméno: Jiří Předmět: Volba systému Honda Accord
Dobrý den. Začal jsem řešit přestavbu vozu na LPG. Je to Honda Accord 2,4i-vtec automat (rok 2004). Jak se zde dočítám, používá se buď nějaké jednodušší řešení s přimazáváním nebo zařízení s přístřikem benzínu, což je předpokládám o něco dražší.. Mám to auto rád, je spolehlivé, dokonce spotřeba udpovídá údaji výrobce, ale přes 10l/100km to prostě je. Co byste mi z přestaveb, které provádíte doporučil? Možná více než cena přestavby (pokud v tom není nějaký drastický rozdíl) bych očekával minimální servisní úkony a spolehlivost. Děkuji Vám.
28.8.2012 7:28:21
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Volba systému Honda Accord
Dobrý den. Provedli jsme několik desítek zástaveb LPG do Vašeho typu vozidla s různými systémy bez jediné reklamace. Mohu doporučit SQ 24.11 (BRC)-v programu lze nastavit přístřik benzínu pro ochranu sedel (VSR). Osvědčili se i systémy STAG 4 PLUS (AcGas – nutný Flash Lube) a Lovato Easy Fast (Lovato - VSR). Všechny tyto systémy jsou velice spolehlivé. Konkrétní ceny montáží se dozvíte na čísle 602 178 440 u vedoucího provozu pana Kůse. Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací