Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Přestavba na LPG

27.8.2012 17:36:03
Jméno: Leopold Předmět: Přestavba na LPG
Dobrý den, dostal jsem na Vaši firmu samé kladné recenze, že jste opravdu odborníky na pravém místě. Měl bych dotaz Ohledně mého vozu Audi S6 Avant 4.2, V8, 250kW, r.v. 2001, neboť zvažuji jej nechat ve Vaší firmě přestavět na LPG. Něco málo jsem o systémech přečetl, ale rád bych Vás jako odborníky požádal o radu, co za systém LPG byste mi doporučili na tento typ vozu a především, jestli nemám mít u tak velkého obsahu obavy o motor, jeho zničení, písty a především ventily, protože ty údajně trpí nejvíc. Jestli nedojde k jejich poškození a podobně. Předem děkuji za odpověď. Leopold
28.8.2012 7:41:39
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Přestavba na LPG
Dobrý den. Jsme rádi, že jste nás našel na základě kladných referencí. Váš typ skutečně nepatří mezi často montovaná vozidla. Přesto, máme za sebou několik úspěšných montáží. Nemusíte se bát vyššího obsahu, děláme montáže i do 5-6 litrových motorů. Doporučuji STAG 300 PLUS. U 11 let starého vozidla může dojít k poškození pístů, ventilů atd. kdykoli bez ohledu jestli má zařízení LPG nebo ne. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací