Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - problem lpg

14.9.2012 14:28:25
Jméno: jan Předmět: problem lpg
dobry den pane inženyre mam vuz f.marea rv00,1.6 16V 76kw,před mesicem jsem nechal instalovat lpg stag 4,od pana Svobody.Před tydnem mi auto začalo cukat,jede na 3valce a střili do vyfuku,dnes rano ješte na vic byl citit plyn od topeni.Byl jsem u p.Svobody a on rikal,že za to muže benzinova čast vozu,což mne přijde divne nebot pred tim než se ve voze zacal ,,vrtat,, tak nebyl jediny problem.dekuji za každou radu jsem uplne bezradny a neštastny s uctou Macků
15.9.2012 6:37:41
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: problem lpg
Dobrý den pane Macků.Bez kontroly instalace a diagnostiky závad by nebyla moje odpověď relevantní.Protože máte vozidlo ještě v záruce, reklamaci musíte řešit s panem Svobodou.Pomocí dálkového přístupu můžeme pomoct s nastavením přímo u něho.Případně může pan Svoboda po objednání přijet k nám do Strakonic k odstranění závad. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací