9.7.2013 12:53:19
Jméno:
Plašil Předmět:
Chcípání za jízdy na LPGDobrý den,
mám Citroen Berlingo r.v. 2007, 1.6i 80kW, v r. 2010 jsem ho nechal přestavět na LPG, vaším dřívějším smluvním partnerem v Praze. Celo dobu nás provází problémy s LPG, které nás nutily navštívit servis minimálně co 10tis km - špatné starty, chcípání za jízdy, problémy se vstřiky, porucha řídící jednotky vedoucí k výměně, výměna lambda čidla, nefunkčnosti elektronického Flash Lube a jeho opakovaná výměna až demontáž a výměna za mechanické, opakovaná výměna celých vstřikovačů...Do auta se LPG montovalo, když mělo najeto 17tis., nyní má 124tis. Ze všech problémů přetrvává chcípání za jízdy (dříve to bylo při sešlápnutí spojky a poklesu otáček, nejlépe do zatáčky či do kopce, aby pak nefungoval ani posilovač, nyní při jízdě pod plynem i třeba při 120km/h).
Auto má systém Stag 300 plus, vstřikovače Rossa 4.
Chtěl bych Vás poprosit o inovativní myšlenku, co by to mohlo způsobovat, příp. konzultace se servisem jehož název Vám rád sdělím mailem, ať ho něják nepoškozuji (problémy se snažil vždy řešit, ale přetrvávají...).
Děkuji
9.7.2013 13:29:31
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Chcípání za jízdy na LPG
Dobrý den. V první řadě mi sdělte číslo montážní firmy ( máte ho v kulatém razítku na zadní straně přílohy k LPG), případně název firmy na můj email: technik@autogascentrum.cz . Pokud se jedná o neautorizovanou firmu s montáží systému STAG 300 Plus skládaného z různých komponentů (jiný výrobce reduktoru, vstřikovačů čidel atd.) můžete se objednat na opravu u nás. Upozorňuji Vás ale, že systém STAG uvedeme do provozu pouze za podmínek při použití předepsaných a homologovaných komponentů firmy AcGas. S pozdravem Ing.Pataky - technik