Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Landi-Renzo MED 65/MED 25-65

16.2.2014 15:58:31
Jméno: Jakeš Jan Předmět: Landi-Renzo MED 65/MED 25-65
Dobrý den , mám na voze Ford Focus 1.6 16V 2001 LPG systém Landi Renzo Omegas včetně Flash Lube, spokojenost, ale už mi začínají zlobit postupně vstřikovače - MED-65 černé , tak bych se rád zeptal zda je mohu třeba i postupně vyměnit za nové , a jestli je možné je nahradit jejich novými verzemi MED-25-65 modré , jestli je možné mít na liště kombinaci černých a modrých a zda je možné modré nasadit i bez aktualizace řídící jednotky. Vše mi pak provede Vás autorizovaný montážník, jen mě zajímá jak je to s tou kombinací/záměnou černých-modrých vstřikovačů MED.
17.2.2014 13:49:39
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Landi-Renzo MED 65/MED 25-65
Dobrý den pane Jane, modré vstřikovače MED 25-65 jsou ekvivalentem a náhradou za starší typ černých vstřikovačů MED – 65. Z toho vyplývá, že výměna a kombinace je možná, nicméně doporučuji výměnu všech vstřikovačů najednou a to z toho důvodu, že jde do všech vstřikovačů stejný plyn a u těch vstřikovačů, které ještě „nezlobí“, se opotřebení může projevit v krátké době. Po výměně vstřikovačů provádíme znovu seřízení LPG systému.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací