Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Smart Fortwo 450 CNG

2.3.2016 0:00:59
Jméno: Anonym Předmět: Smart Fortwo 450 CNG
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kam je možné umístit nádrž na CNG do Smartu Fortwo 450. Je možné zaplnit prakticky celý kufr velkou nádrží (třeba 60 l), i přesto že je to nepraktické? Nebyla by nádrž v kufru tak malého auta nebezpečná (vniknutí do kabiny při nehodě, nebezpečí výbuchu neřeším)? Viděl jsem smarta s nádrží pod kabinou. Jaký maximální objem lze lze získat tímto způsobem? Viděl jsem u vás přestavbu na LPG, ale o tu zájem nemám. Jde mi primárně o to, jestli je možné umístění vysokotlaké CNG nádrže v tomto autě se zachováním obou dvou míst pro cestující.
2.3.2016 9:16:04
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Smart Fortwo 450 CNG
Dobrý den, konkrétně toto vozidlo jsme ještě na CNG nepřestavovali. V případě CNG by nádrž byla umístěna v zavazadlovém prostoru. U dodatečné přestavby je třeba k provozní hmotnosti připočítat hmotnost instalovaného CNG zařízení včetně nádrže. Záleželo by tedy na hmotnosti CNG soupravy (zejména hmotnosti nádrže/nádrží) zda by byla ponechána obsaditelnost dvěma osobami.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací