20.6.2017 21:51:15
Jméno:
Hošicová Předmět:
Provoz auta na plyn...Dobrý den, chci jen říci, že díky ježdění na plyn mám zničený ventily na motoru Toyoty corolly a čeká mě oprava za 20 000 - 25 000 korun. Nikdy by mě to nenapadlo, protože jsem s Felicií na plyn neměla problémy. Můj automechanik mi říkal, že to auto není na to stavěný, tedy žádný auto a dříve než později každé auto s pohonem na plyn přestane jezdit. Jsem jen hloupá ženská, laik, ale mrzí mne, že v závěru člověk neušetří!!!
22.6.2017 7:51:49
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Provoz auta na plyn...Dobrý den, mrzí mě, že máte špatnou zkušenost s LPG. Nicméně pokud se podíváte do naší fotogalerie, je zde zdokumentována přestavba celé řady vozidel včetně různých generací a motorů Toyoty a nemáme zprávy, že by některé vozidlo mělo problémy. Bohužel ve svém příspěvku nepíšete nic o historii vozidla tedy v kolika km byla přestavba provedena, jaký systém byl namontován, kolik km jste na LPG ujela, jaký byl použit způsob ochrany ventilů, zda byl prováděn pravidelný servis včetně seřízení….. Ze zkušenosti víme, že řada poruch na vozidle je, ač neprávem, připisována osobami neznalými problematiky právě LPG. LPG , jako jiné technické zařízení, vyžaduje pravidelnou údržbu, aby byla zajištěna jeho správná a dlouhodobá funkce. Máme zákazníky, kteří na LPG se svým vozidlem najezdili více jak 200 tis. km. Při úspoře cca 1 Kč/km oproti benzínu si každý dokáže spočítat, že přestavba na LPG se vyplatí.