Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Opozdene sepnuti plynu

25.7.2017 18:43:26
Jméno: Petra Předmět: Opozdene sepnuti plynu
Dobrý den, chci se zeptat... Je to asi týden co mě začal zlobit plyn v autě. Prvni vsimnutí bylo, že po sepnuti ztrácel tah a auto se dusilo.po 2 dnech mi po 2km jízdy v plné rychlosti auto chcíplo. Po nastartovani se opět dusila, radši jsem ho vypla a jela na benzín a to bez problemu.Rikam,asi jsem natankovala nějaký spatny plyn na jedné z benziny kam normálně nejezdím. Teď už se nějak nedusí, ale za to se mi sepne až po několika km jízdy... Ukazuje že v nádrži je min jak půlka, po chvíli půlka a pak plná nádrž... V tu chvíli se teprve sepne.dnes mi při nastartovani pipla teplota.par dní zpět, jsem Dolevala. vypla jsem a opět nastartovala.pak už dobrý. Tak teď nevím co by to mohlo být. Špatný čidlo u plynu a nebo čidlo teploty.Asi bude lepší diagnostika, že? Děkuji Petra
26.7.2017 7:21:32
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Opozdene sepnuti plynu
Dobrý den, protože neuvádíte žádné informace o Vašem vozidle ani o LPG systému, který ve voze máte je velice těžké dát odpověď a doporučím jen navštívit odborný servis, který Vaše LPG zařízení servisuje a kde provedou kontrolu LPG systému, jeho diagnostiku a závadu odstraní.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací