20.12.2017 20:55:19
Jméno:
Pepíno R Předmět:
Prinsmám ten samý problém, jako Standa.... vozidlo Honda Accord zakoupeno již s nainstalovaným Prins VSI. Najeto cca 5000km bez problémů. Nyní se mě párkrát stalo to, co Standovi, tedy, že když má přepnout na lpg, tak hned přepne zpět na BA a jen pípá... po cca 10min, cca 10km, naskočí na lpg jakoby se nic nedělo :) hladina lpg pokaždé jiná, venkovní teplota taktéž jiná... první podezření bylo, když jsem náhodou zjistil, že při velkém ohybu hadice lpg před filtrem plynné fáze zde ucházelo lpg... tak jsme myslel, že by to mohl být problém s poklesem tlaku v systému a vypne lpg jako ochranu... hadice vyměněna, filtr budu měnit zítra, ale od té doby to udělalo asi 2x z 20 jízd... druhý problém, v Libereckém kraji jsem nenašel nikoho s diagnostikou na Prins... takže si koupím vlastní kabel, a budu jezdit za mechanikem co dělá lpg se svým ntb a kbelem... :)
21.12.2017 8:02:04
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: PrinsDobrý den, bude třeba provést diagnostiku systému zkontrolovat funkčnost všech komponent LPG systému a zjistit proč k přepnutí nedojde. Může jít o závadu v některém čidle, komponentu LPG soustavy nebo závadu v elektroinstalaci. Pravdou je, že systém Prins není u nás příliš rozšířen.