Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dotaz

4.4.2011 20:53:22
Jméno: Pavel Předmět: Dotaz
Dobry den ,nechal sem si namontovat lpg system Stage před 3 měsíci sekvenční vstřikování,do golfa 3 rok 1997 1.6 55kw je ve velmi zachovalém stavu,kabely,svíčky, palec jsou nový,je normální že autam na lpg zhasne motor na křižovatce nebo když vyřadim za jízdy mě jo! už mám najeto přes 8 tisíc km,mužete mi ríct co stim. - ještě mám jeden dotaz,zustávámi určité množství plynu který nevijedu,kam se musí natočit nadrž abych vyjel zbeytek plynu děkuji spozdravem Pavel Latko.
5.4.2011 7:13:56
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den pane Pavel. Pokud byla zástavba provedena před 3 měsíci a máte najeto už 8 tisíc km, měl jste montážní firmu navštívit na první kontrolu po montáži. (cca 1500-3000 km) Tato kontrola je určena v první řadě na nastavení tlaku. (pryžové membrány v reduktoru mění své mechanické vlastnosti/roztažnost, pružnost/ po prvním styku s plynem. Využijte záruku na provedenou montáž a nechte si závady odstranit bezplatně. Popis a odstranění možných příčin Vámi uváděných problémů s plynem, by vám jako laikovi nic neřeklo. Sdělte mi jméno montážní firmy, já budu našeho partnera kontaktovat a problém vyřešíme. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací