17.1.2019 16:44:27
Jméno:
Pavel Předmět:
dlouhé starty na LPGDobrý den,
pokusím se Vám co nejlépe popsat svůj problém se startováním auta na LPG.
Pokud jezdím na benzín a nic nepřepínám, všechno - jízda, starty - šlape perfektně.
Při přepnutí na LPG je při JÍZDĚ také vše úplně bez nejmenších problémů.
Když ale před zastavením a vypnutím motoru nechám přepnuto na LPG (tak jak je to zamýšleno při normálním automatickém provozu), tak při následném startu (pokud to není hned během několika vteřin) je téměř vždy nutné točit motor cca 3 vteřiny. Přesně takhle mi startoval žigulík se starým systémem LPG (plynový pedál na zemi a současné mačkání LPG sytiče, pár sekund nechat točit a potom chytnul a jel normálně:)
Prostě jako by motor nestartoval automaticky na benzín, ale pořád tam nějak cpal to LPG.
Nechal jsem vyměnit kabely a svíčky - beze změny.
V jednom LPG servisu mi pán s hrnkem kávy v ruce velkoryse nabídl, že mi to všechno, co by mohlo způsobovat problém, vymění asi za 15 000,- - pochopitelně jsem ujel :)
Ve druhém servisu mi údajně ladili lambda sondu a asi 3 dny to testovali. Stálo mě to 4000 a při převzetí, když to podle jejich slov mělo "šlapat jak hodinky", jsem opět nahodil motor až cca po 3 sekundách. Na to mi chytrý pán řekl: "Tak teď už je to úplně jasný, to jsou vstřikovače." Mně naštěstí už bylo v té chvíli úplně jasný, že pán je vydřiduch, tak jsem ujel i odtud. Tím bohužel skončily i mé možnosti LPG servisů v mém okrese...
Protože další problémy to nezpůsobuje, jezdím s tím v pohodě dál a když si vzpomenu, tak cca kilometr před zastavením přepnu na benzín. Když si nevzpomenu tak holt při dalším startu ztratím 3 vteřiny a trochu potrápím baterku. Přesto bych to ale chtěl nějak vyřešit.
Chtěl bych se zeptat někoho, kdo opravdu LPG rozumí, co by to mohlo být a jak moc finančně náročná by byla oprava.
Jedná se o Octavii 1.6 MPI, LPG systém Magic (i když údajně není žádná top třída, mě dosud problémy nedělal). Montovaný před 6-7 lety, ujeto asi 110 000 km.
Je mi jasné, že diagnostiku na dálku těžko uděláte, spíš mě zajímají možnosti a zkušenosti. Předem moc děkuji,
S pozdravem
Pavel
18.1.2019 7:30:23
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: dlouhé starty na LPGDobrý den, pokud po dojezdu na benzín jsou studené starty v pořádku, bude nutné provést diagnostiku LPG systému a zkontrolovat nastavení plynové mapy a zkontrolovat správnou funkčnost všech komponent. Z nějakého důvodu v některém režimu není LPG směs optimální a jak již zde mnohokrát bylo řečeno, i při jízdě na LPG dostává řídící jednotka benzínu mimo jiné i signály z lambda sond a dle toho pak provádí korekce složení palivové směsi. Studený start probíhá s posledně uloženými korekcemi a pokud nejsou optimální (stejné jako při jízdě na benzín), není optimální ani složení směsi při studeném startu. Je třeba zjistit vlivem čeho se tak děje, zda postačí úprava plynové mapy nebo zda bude nutná výměna některého LPG komponentu.