6.4.2019 15:11:26
Jméno:
Tomaš Předmět:
Syčen během čerpani LPGDobrý den, prosim vas mám dotaz, před dvěma měsíci jsem u vozu Subaru impreza 2003 nechal vyměnit LPG nadrž z duvodu propadle 10 lete životnosti.Nyní během tankovaní je slyšet syčení od spodu auta pod nadrží.Měl jsem to v servise nic s tim něudělali.Syčí pořad hned jak se napojí pistol při tankovaní a po natankování ještě par sekund a pak už žadne syčení.Mam dokonce proplem někdy s natankovánim.Prostě mi pani řekne ,že to nenatankuje a jinde když pistol nahne do strany tak to jde.JInak mi plyn děla velké problemy, cukaní v nizkých otačkach, Chcipaní když mam neutral, přepína se to během jizdy na benzín a to už mě plyn stal 12 tis po vyměně bomby a vyčistění a donastavení..bohužel nic nepomohlo.Penize jsem zaplatil a problem nevyřešen...
mužete mi poradit co s tím dal.
Děkuji
8.4.2019 7:59:51
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Syčen během čerpani LPGDobrý den, při čerpání kapalného LPG je slyšet, jak plyn protéká plnící přípojkou. Pokud někde uniká, musí být netěsnost opravena. V případě že jsou problémy s tankováním navštivte servis, který výměnu nádrže prováděl, aby problém s tankováním opravil. Plyn má vyšší oktanové číslo než benzín a je hůře zapalitelný, proto jednou z možných příčin cukání v nízkých otáčkách jsou vadné zapalovací svíčky. Pro určení pravé příčiny je však potřeba provést diagnostiku.