Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - chcipani

7.4.2019 20:34:54
Jméno: Vlastimil Předmět: chcipani
Zdravím ,mám c 4 grand picasso 2.0 16V robotizovana převodovka.Systém Landirenzo.Mam problém při provozu na LPG při zastavování auto vyřadí do neutrálu a chcipne.Při provozu na benzín je vše ok.Výměně lambda sondy ,svíčky a zapalovací lišta a porad to dělá. V poslední době se k tomu přidaly špatné ranní studené starty motor sice chytne ale než se roztočí tak mu to trvá má ze začátku velmi nízké otáčky. Pri provozu na LPG se mi během jízdy rozsvítí kontrolka motou - hlásí problém s bohatosti směsi.Před 3 roky mi v lpg servise vyměnili vstřikovace a od té doby mi vyskakuje ta porucha motoru ale nechcipalo to.Chcipat to začalo asi před rokem.Původní vstřikovace byly keihin ,teď tam mam nějaké obyčejné ( značku neznám ) .Poradíte mi v čem by mohl byt problém?
8.4.2019 8:14:51
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: chcipani
Dobrý den, to že se rozsvěcuje kontrolka motoru vlivem nesprávného složení palivové směsi bude pravděpodobně tou příčinou špatných studených startů. Proč tomu tak je jsem odpovídal v dotaze 6.4.2019 8:00:41 . Pokud jsou u systému Landi Renzo problémy se vstřikovači, musí se vyměnit všechny najednou. Při výměně vstřikovačů lze použít pouze vstřikovače, které jsou softwarem povoleny. Doporučuji proto, byť to není levné, vyměnit všechny vstřikovače za vstřikovače Landi Renzo.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací