Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí



Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Ztrácí se výkon


21.6.2019 11:36:17
Jméno: Radek Olša Předmět: Ztrácí se výkon
Svíčky mají najeto pár tisíc km. Nedávno jsem je měnil a na předchozí najel cca 80.000 km, ale zkontroluju je.
Dnes jsem vypozoroval další příznak: ráno, na cestě do práce jelo auto normálně až k zastavení na semaforu u práce na silnici, kde jsem stál cca minutu. Po rozjezdu auto začalo zlobit.
Nemohla by uvedené chování způsobovat cívka na ventilu před reduktorem? Reduktor je umístěn relativně blízko výfukového potrubí a je tam dost teplo. A teplo má na projevení závady taky vliv. Jak jsem vypozoroval.
21.6.2019 12:59:41
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Ztrácí se výkon
Dobrý den, minimální vzdálenost LPG komponent od teplých částí vozidla je 100 mm, v případě menší vzdálenosti se musí provést odpovídající tepelné odstínění. Znovu říkám, že ke zjištění závady je třeba připojení k diagnostickému programu a zjistit co se s jednotlivými hodnotami (tlakem plynu, teplotou reduktoru, vstřikovacími časy …) děje v momentu, kdy se závada projeví a v případě potřeby provést další doplňková měření (např. osciloskopem, voltmetrem atd.). Metoda náhodného měnění a repase dílů je zdlouhavá a ve výsledku bývá dražší než odstranění závady na základě důkladně provedené diagnostiky.


Přidat záznam


Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz
    


Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací