15.2.2021 3:32:24
Jméno:
Jakub Předmět:
Nízký tlakDobrý den mám dotaz. Auto Astra h 2.0t 147kw(200koni) 4valec, systém megic 4 vstriky hanita (modré) (60koni na válec) v létě mi to ve vysokých otáčkách(5000ot/m) šíleně škube jako by to napálilo , teď v zimě to občas skubne ale není to nic hrozného ale objevila se jiná závada když to držím v otáčkách třeba do kopce tak to hodí chybu a přepne to na benzin podle diagnostiky nízký tlak 0,4 normalne tam je kolem 1,4 a ještě mi bylo řečeno ze ty trysky v těchto otáčkách nestíhají ani zavírat ze jsou pořad otevřené. Takže otázka zní zda je to normální ze nestíhají zavírat, za druhé čím to muže byt ze ten tlak tak hodně klesne a za třetí čím by mohlo byt to skubání na tu letní směs?? Předem děkuji za odpověď Jakub.
15.2.2021 8:40:10
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Nízký tlakDobrý den, bez toho, aniž bych viděl, jak je provedena montáž LPG a bez kontroly nastavení diagnostickým programem neumím jednoznačně odpovědět na Vaše otázky. Aby LPG systém fungoval správně, je třeba správně zvolit komponenty tak, aby odpovídaly výkonu daného motoru. Jedná se zejména o vstřikovače, reduktor, průměr použitých LPG trubek nebo hadic. Vstřikovače Hanita neznám, domnívám se, že se bude jednat o vstřikovače Hana H2000. Modré Hany H2000 by měly při správně zvoleném tlaku plynu plně pokrýt potřeby tohoto motoru. Dále na cukání motoru může mít vliv i zapalovací soustava, která při provozu na LPG musí fungovat bezvadně. Pokud chcete závady odstranit, objednejte se u nás na servis na tel. 606 659 530.