Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG nepřepíná

14.4.2022 0:33:09
Jméno: Adam Předmět: LPG nepřepíná
Dobrý den,

mám Octavií 1.6 LPG tovární přestavbu.. auto zpočátku nepřepínalo automaticky, muselo se vždy přepínat ručně.. bohužel teď už to nejde ani ručně hned po startu vyskočí hláška, že plynové zařízení nelze použít..byl jsem s tím v autorizovaném servise a tam mi řekli, že je to vstřikovačemi, přesto že jsem jim řekl, že vstřikovače byli měněny před 5 tisíci tak si trvali na svém tak jsem je vyměnil, samozřejmě nepomohlo dle mého očekávání, no aspoň mám nové do zásoby...nenapada Vás čím by to mohlo byt? Multiventil cvakne v nádrži jako vždy..nefunguje palivoměr LPG, ale ten nejde už cca rok to předpokládám vliv mít nemůže? Z druhého auta elpigaz nejde taky.. Zítra budu znovu volat do Škodovky, ale mám pocit, že si s tím absolutně neví rady dali mi nejaky směšný papír jak z odborného učiliště bod 1. zakaznikovi nepřepíná LPG... řešení špatné palivo nebo vstřikovače, takže jestli dle nich je toto diagnostika, tak nevím zda se má cenu s němi bavit.. kontroloval jsem elektroinstalaci ventil na splynovači všechno se zdá ok.. jediné co mne napadá čidlo zlaku na vstřikovaci liště..?
19.4.2022 9:05:23
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: LPG nepřepíná
Dobrý den, vstřikovače na tento typ závady nemají žádný vliv. Může se jednat o závadu čidla tlaku, závadu v některém elektroventilu…. Pokud budete chtít závadu odstranit objednejte se u nás na servis na tel. 606 659 530.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací