Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Octávia 1,8 T

20.5.2025 13:06:15
Jméno: Tomáš H. Předmět: Octávia 1,8 T
Dobrý den, mám problém samovolného přepínání na benzín, potom již zpět nelze, pouze po vypnutí zapalování, ,, třeba ráno když je zima, tak to jede, jakmile vypnu motor, znova nastartuji, tak po chvilce hned přepne na benzín, nebo stačí, třeba, vyřadit na neutrál a po 10 vteřinách přepne, nebo stačí, brzdit motorem jen a opět přepne, mám tam LPG elpigaz již 16 let a problémy začaly asi před dvěma měsíci, kdy třeba motor studený a po ujetí 100 m hned se chtělo přepnout na LPG a hned zase zpět na benzín, ale to bylo sporadické, ted již téměř se nedá na LPG jet, zkoušel jsem na dálnice při 150 v pořádku, jakmile jsem pustl plyn a brzdil motorem hned se přeplo na benzín, na benzím žádné problémy, nesvítí ani nic na display. Reduktor mám nový asi 6 let. Vstřiky také tak. , jsou i vyšší otáčky na volnoběh cca 1100 a počítač ukazuje jen okamžitou spotřebu 0,5, l. Děkuji za info.
20.5.2025 13:35:52
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Octávia 1,8 T
Dobrý den, závadu může způsobovat některé vadné čidlo. K identifikaci a odstranění závady bude třeba připojit LPG systém k diagnostickému programu. Navštivte proto svého plynaře.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací