Diskuzní fórum LPG/CNG - Landi renzo omegas tlak lpg během plné akcelerace
19.6.2025 7:01:38 Jméno: Tomáš Předmět: Landi renzo omegas tlak lpg během plné akcelerace Dobrý den. Je prosím v pořádku když během brždění motorem z kopce pomalu stoupá tlak LPG z nastavených 1.3 baru až ke 2? Během prudké akcelerace stoupá až téměř ke 3 barům což nedělá žádné problémy jako že by motor cukal nebo lpg házelo chybu příliš vysokého tlaku apod. Problém je že po akceleraci a vyřazení na neutrál je tlak LPG stále vysoký a hrozně lítají otáčky (jakoby se uchlastával motor) stačí když párkrát sešlápnu plyn a tlak se po chvilce ustálý zase na 1.3 bar a vše je v pořádku. Problé vidím někde v reduktoru. Mám po ho repasi a dělá to od té doby. Podtlaková hadička co jde z reduktoru do sání je v pořádku a není z ní cítit po sundání lpg. Jedná se o turbo motor Octavia I RS. A reduktor Landi renzo IG1. Snímač tlaku jsem dával nový ale beze změny. Měl jsem dříve Octavii taky s 1.8T ale tam se tlaku plynu při akceleraci držel pořád kolem 1 baru. Díky moc za radu.
19.6.2025 12:09:32 Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Landi renzo omegas tlak lpg během plné akcelerace Dobrý den, doporučuji navštívit odborný servis, kde servisují Váš systém a kde provedou diagnostiku LPG systému, přezkouší správnou funkčnost všech akčních členů LPG systému včetně reduktoru a závadu opraví.